MÉZES-MUSTÁROS CSIRKECOMB
2018-01-21  /  Szerző:   /  Rúzs  /  Nincs hozzászólás

HOZZÁVALÓK

  • 4-6 db csirkecomb
  • 2-3 evőkanál méz
  • 1 evőkanál mustár
  • 1 evőkanál ketchup
  • 1 evőkanál étolaj
  • 1 tk gulyáskrém
  • kevés chili
  • szárnyas vagy grill fűszerkeverék
  • bors

 
ELKÉSZÍTÉS
1. A combokat megmossuk, szárazra töröljük és besózzuk.
2. Összekeverjük a mézet, a mustárt, a ketchupot, az olajat, a gulyáskrémet, a chilit és a fűszerkeveréket. Ebbe a szószba beletesszük a húst, és a hűtőben állni hagyjuk (legjobb, ha egy éjszakán át).
3. Előmelegített sütőben kb. 45 perc alatt készre sütjük.

Forrás: Mindmegette

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.