Megvan Berki Krisztián és Renáta esküvőjének időpontja
2018-03-11  /  Szerző:   /  Szerelem  /  Nincs hozzászólás

Már egy ideje nyílt titok, hogy óriási a szerelem Berki Krisztián és új párja, Katona Renáta (Mazsi) között. A műsorvezető többször is azt nyilatkozta, még soha nem volt ennyire szerelmes, nem csoda, hogy máris komoly tervei vannak a jövőre nézve. Az sem baj, hogy Mazsi még férjnél van, hiszen hamarosan elhárul előlük ez az akadály:

– Ha minden jól megy, májusban kimondják a válásomat – árulta el Renáta a Story magazinnak. A szépséges nő exével együtt adta be a válópert és tiszteletben tartják egymás magánéletét.

Krisztián is egy működésképtelen kapcsolatból lépett ki, majd talált rá a szerelem.

– Leélhettem volna az életemet úgy, ahogy volt, de mégis léptem, és megérte, mert végre megtaláltam a társam, és boldog vagyok – veszi át a szót Krisztián.

– Becsülöm és tisztelem Mazsit, amiért ő is képes volt új lapot nyitni, és nem a biztonságot választotta, hanem kockáztatott. – folytatja a műsorvezető, akinek az esküvőről és a gyermekvállalásról is határozott elképzelései vannak.

A lánykérésre nincs sok ideje, hiszen Mazsi már kiválasztott egy nyári időpontot az esküvőre.

– Nagy családot, sok gyereket szeretnék, és egy igazi szerelemgyerek a vágyunk mielőbb! – magyarázza Krisztián, majd Mazsi veszi át a szót:

– Mindig is egy szerelemgyerek volt az álmom, úgy érzem, hogy ez Krisztiánnal megvalósulhat.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.