Mégsem válik Angelina Jolie és Brad Pitt?
2017-08-11  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Könnyen lehet, hogy mégsem válik Ange­lina Jolie (42) és Brad Pitt (53). A hollywoodi álompár megrengette a világot válásuk hírével, most azonban több barátjuk is állítja, közelednek egymáshoz.

– A válásnak annyi. Semmit sem csináltak, hogy jogilag előre vigyék az ügyet. Hetek óta senki sem hiszi azt, hogy valaha is megcsinálják – mondta egy a sztárokat jól ismerő forrás a US Weekly magazinnak. Bár Angelina adta be a papírokat, hogy elindítsa a válást, azóta egyáltalán nem siet, hogy előmozdítsa a gyors különválást.

A színészek a kezdetektől próbáltak jó viszonyt kialakítani a gyermekeik miatt, ám most úgy néz ki, hogy a teljes békülés is szóba jöhet. Ennek kezdőlökését Pitt májusi interjúja adta meg, amelyben a színész az alkoholfogyasztási szokásairól vallott. Pitt beismerte, hogy gyakran a pohár fenekére nézett, ilyenkor különösen viselkedett, és ettől romlott meg a kapcsolata a családjával. Ez hatott, Jolie a kezdetektől fogva arra várt, hogy férje elkötelezettséget mutasson családja iránt. Barátainak a hetilap szerint azt mondta, hogy ha a színész hajlandó lenne megváltozni, akkor vissza is fogadná. Pitt pedig úgy tűnik, komolyan gondolja a józanságot.

– Brad egész hétvégén egy csepp alkoholt sem ivott, csak teázgatott egész nap. Azt mondta, hogy hetente teszteli a hivatalos konzulense, mert nem akarja elszúrni a gyerekek láthatását – mondta egy szemtanú a Daily Mailnek.

A pár ismerősei közül egyre többen úgy gondolják, hogy Pitt józansága a pár béküléséhez vezethet.

– Szerintem újra összejönnek­ majd. Nem lenne meglepő, ha bejelentenék, mégsem válnak, és megpróbálják megoldani a helyzetet, már csak a gyerekek miatt is – nyilatkozta az amerikai magazin informátora.

Az egész világ figyelemmel kíséri Jolie és Pitt kapcsolatát. A pár 2004-ben találkozott először a Mr. és Mrs. Smith című film forgatásán. Ekkor a színész még Jennifer Aniston férje volt, ám a szerelmesek így is összejöttek. A pár csak 10 évvel később, 2014 augusztusában házasodott össze Franciaországban egy privát szertartás keretében. Összesen hat gyermekük van, közülük hármat örökbe fogadtak. A szakításban szerepet játszott az is, hogy Pitt egy repülőn összeveszett Maddox fiukkal. Állítólag a sztár akkor is részeg volt.

Forrás: Blikk

Szólj hozzá