Megjött Apuci 2. – december 7-től a mozikban!
2017-12-05  /  Szerző:   /  Ajánló, Egyéb  /  Nincs hozzászólás

A 2015-ös Megjött Apuciban az érzékeny nevelőapa, Brad mérte össze erejét az ultravagány biológiai apával, Dustyval, hogy belopja magát a gyerekek, Dylan (Owen Vaccaro) és Megan (Scarlett Estevez), illetve édesanyjuk, Sara (Linda Cardellini) szívébe. Azóta Brad és Dusty rendezték viszonyukat és gyümölcsöző társapai összefogásban működnek, ám a családi idill veszélybe kerül, amikor megérkeznek a nagyapák, a túlszerető-túlaggódó Don és Kurt, az alfahím.

A Megjött apuci 2. nagyszerű lehetőséget adott a film alkotói számára, hogy még mélyebbre ássanak a családi élet viccesen rémes bugyraiban.

A 2015-ös világsiker folytatásában a két apuci, Dusty (Mark Wahlberg) és a minta-nevelőapa, Brad (Will Ferrell) egyesítik erőiket, hogy tökéletes karácsonyt varázsoljanak gyermekeiknek. Frissen kötött szövetségüknek azonban nehéz próbát kell kiállnia, mert beállít Dusty old-school macsó apja (Mel Gibson), továbbá Brad hiperérzékeny apukája (John Lithgow) is eljön az ünnepekre, és minden azonnal a feje tetejére áll.

Megjött Apuci 2. – december 7-től a mozikban!

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.