Marc Jacobs szenzációs cipőket alkotott
2017-06-18  /  Szerző:   /  Rúzs  /  Nincs hozzászólás

Marc Jacobs olyat tett a Vans klasszikus cipőjével, hogy megőrülünk tőle! Hiába köszönt le a Louis Vuitton éléről, azért a mai napig, – nem mellesleg évtizedek óta -, Marc Jacobs biztos viszonyítási pont a divatvilágban.

A félszáz éves Vans márka pedig továbbra is az egyik kedvenc utcai cipőnk, ami az évek múlásával csak nem kopik ki a legmenőbb cuccok közül. A brandnél nagyon figyelnek, hogy a klasszikus cipőik időről-időre kapjanak valami friss csavart, a vásárlók és maga a márka is új impulzusokat kapjanak. Mi egyszerűen imádjuk a kollaborációikat, mert rendre betalálnak. Ha meg arról hallunk, hogy a Vans az egyik legeredetibb divattervezőt kérte fel, hogy az ikonikus slip-onnak új külsőt varázsoljon, nos akkor látatlanban is elfogadnánk a végeredmény, hát még, ha látjuk is!

Marc Jacobs, – aki időről-időre visszatér a Vans vendégtervezőjeként -, valami olyan őrületet varázsolt, amivel teljesen elvarázsolt minket, mint egy modern műalkotás olyan lett ez a cipő. A tényleg nagyon limitált darabszámmal jelentkező kollaborációból feltehetően vagy csak nagyon-nagyon jó kapcsolatokkal, vagy isteni szerencsével lehet majd beszerezni egy-egy párt, pedig szívesen viselnénk mi is, szinte mindegyiket:

Forrás: Glamouronline

Szólj hozzá