A magyar színésznő őszintén beszélt gyermeke születéséről.
2017-10-01  /  Szerző:   /  Egyéb, Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

A 33 éves Trokán Anna elsőszülött gyermeke, a kis Károly éppen a napokban lett három hónapos. A büszke édesanya ennek apropóján látogatott el a FEM3 Café című műsorba, ahol Joshi Bharatnak mesélt a szülésről, az anyaságról, és persze a babáról. Anna nem titkolta, mindig érezte, hogy az anyaság a legnagyobb dolog az életben, és érezte, hogy menni fog a dolog.

– Semmi extrát nem képzeltem az anyaságról. Gyerekkorom óta éreztem, hogy ez a legnagyobb dolog a világon, de tudtam, hogy nekem ez menni fog. Nem változtam meg nagyon a fiam születése óta, inkább csak lenyugodtam, hogy megtörtént, aminek meg kellett történnie. Persze a napi dolgokban sok meglepetés ért. Ilyen például a nem alvás, de ezt meg kell szokni – mondta a műsorban a színésznő.

Trokán Anna azt is elárulta, a terhessége 9 hónapja alatt valahogy nem tudatosult benne, hogy tényleg a testében növekszik a gyermeke. A végső felismerés a szülőszobán érte, amikor a baba már a világra jött. – Nem tudtam igazán felfogni, hogy bennem egy baba van. Hiába láttam az ultrahangon, hiába éreztem, hogy rúg, amikor az utolsó tolófájás után kijött, és megláttam, hogy ott van egy emberke, na akkor esett le a tantusz, hogy ő végig ott volt bennem – mondta.

Szólj hozzá