Liptai miatt tartja magát kondiban a szerelme
2017-09-09  /  Szerző:   /  Egyéb, Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Budapest – Pataki Ádám és Liptai Claudia tökéletes harmóniában élnek, és ugyan mind a ketten szeretik a hasukat, azért a sportot sem hanyagolják el.

A Hot! Magazinnak adott interjút a cukrászként tevékenykedő Pataki Ádám, aki elmondta, hogy nagyon is szemmel tartja a súlyát.

– Ahogy Claudia is vigyáz a vonalaira, úgy én is odafigyelek az étrendemre, a minőségre, a mennyiségre és persze a sportolásra, ezért nincs baj – mondta Ádám, aki rendszeresen jár futni a szabadidejében, szerinte ez lehet a fő titok, mert egyébként mindketten nagyon szeretnek enni és főzni is. Tulajdonképpen ez, illetve a cukrászat az, ami összehozta őket – akkor ismerkedtek mag, amikor Ádám két évvel ezelőtt Az év fagylaltja versenyére meghívta zsűritagnak Claudiát, aki akkor kezdett elmélyedni a sütemények készítésének tudományában. A tévés később az ő cukrászdájában töltötte a tanulóidejét, akkor kerültek egymáshoz közel.

Az idei ország tortája eredmény hirdetésére azonban Claudia nem kísérte el párját, pedig okleveles cukrászként ott lehetett volna.

– Szóba sem került, hogy felkísérjen, hisz a kisfiunkra még nagyon kell vigyázni! Marci csak kilenc hónapos, van körülötte feladat bőven, én is besegítek. Annyira picike, hogy sokkal jobb neki még odahaza, az édesanyja mellett – ecsetelte Ádám.

Forrás: Blikk

Szólj hozzá