Liptai Claudia férjhez megy
2018-02-02  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Liptai Claudia és Pataki Ádám házassággal szentesítik kapcsolatukat. A műsorvezetőnő és a cukrász nyáron mondja ki a boldogító igent – írja a Best magazin.

Claudiáék már több dolgot meg is terveztek. Például az előző házasságaikból született lányaikat koszorús lányoknak szeretnék, közös fiukra, Macellre pedig a gyűrűhordozói feladatot osztanák. A helyszín egy vidéki városban lesz, amely mindkettőjük szívének kedves. Már a vendéglista is majdnem teljesen összeállt.

A műsorvezetőnő azt is elárulta, hogy az előző esküvőjéhez képest teljesen más lesz a mostani. Akkor például nem is tudta, hogy az esküvőjére megy, hiszen wellnessezni hívták, abból lett a meglepetés ceremónia. Most azonban végre menyasszonyi ruhába bújhat.

– Jó lett volna, ha édesapám kísér oda az anyakönyvvezető elé, de sajnos ez nem lehetséges, úgyhogy az egyik legjobb barátnőm apukája kísér majd – mesélte.

– Mindenki ott lesz az eddigi életünkből, aki fontos volt nekünk, vagy akiknek mi vagyunk fontosak. Erre a meghívásra, azt hiszem, nehéz lesz nemet mondani. Pedig nem akarunk luxuskörítést vagy nagy felhajtást, nem lesz tűzijáték, sem pedig külföldi fellépő. Egy stílusos, nagyon jó bulit ígérhetünk a meghívottaknak – magyarázta Claudia, és azt is elárulta, hogy a lakodalmon élő zenekar felel majd a hangulatért, menyasszonytánc és vőfély viszont nem lesz.

A pár az esküvő nagy részét már megtervezte, de a mézeshetek még bizonytalanok. Amit Claudia biztosan tud: “nem egy átlagos esküvőnk lesz!”

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.