Körtés camembert tésztában
2017-09-30  /  Szerző:   /  Egyéb, Rúzs  /  Nincs hozzászólás

HOZZÁVALÓK

1 csomag konyhakész leveles tészta
2 csomag camembert (120 grammos)
2 db körte
4 tk barna cukor
1 db tojás

ELKÉSZÍTÉS

1. A tésztát tekerjük ki, és vágjuk fel két egyforma darabra. Tegyünk rájuk egy-egy sajtot.

2. A körtéket mossuk meg, magozzuk ki, majd vágjuk fel cikkekre, és rendezzük el azokat a sajtokon. Hintsük meg a gyümölcsöt a barna cukorral, azután hajtsuk rá a tésztaszéleket, és kissé nyomkodjuk össze azokat.

3. Tegyük a sajtos batyukat sütőpapírral bélelt tepsibe, kenjük meg a tetejüket az elhabart tojással, és süssük aranyszínűre a 175 fokra előmelegített sütőben 20-25 perc alatt. Végül vegyük ki, és 10 perc pihentetés után tálaljuk.

Forrás: Mindmegette

Szólj hozzá