Kiderült, miért szakított az álompár
2017-08-09  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Elindultak a találgatások, vajon miért döntött a szakítás mellett a hollywoodi álompár. Nem lépett az életükbe harmadik személy, nem tettek egymás ellen megbocsájthatatlan bűnt, egyes források szerint csupán arról van szó, hogy más elképzeléseik vannak a családról és annak jövőjéről.

A párnak egy négyéves fia van, Jack, akit a válás után is egyetértésben szeretnének nevelni. Anna állítólag szeretett volna még gyereket, a Galaxis örzőinek sztárja viszont erre nemet mondott. A színésznő egy hagyományos családot álmodott magának, szeretné, ha lenne egy bázisuk, mondjuk Los Angelesben és annak örülne, ha minden időt együtt tölthetnének férjével és a gyerekeikkel.

Ezzel szemben Pratt a karrierje mellett tette le a voksát, nem tudja megadni feleségének, amit szeretne, legalábbis a közeljövőben biztosan, ez ugyanis összeegyezhetetlen lenne a munkájával. Van, hogy a forgatások miatt hónapokig távol van, így letelepedni sem tud egy helyen, épp ezért nem is tudna még egy kisbabát nevelni.

A színész a Facebookon jelentette be, hogy a válás mellett döntöttek.

– Anna és én sajnálatos módon bejelentjük, hogy elválunk. Már hosszú ideje próbálkozunk és nagyon csalódottak vagyunk. A fiúnknak két szülője van, akik nagyon szeretik őt, és az ő érdekében amennyire csak lehet, privát úton akarjuk kezelni ezt a helyzetet. Még mindig szeretjük egymást, becsben tartjuk az együtt töltött időnket és még mindig mélyen tiszteljük a másikat – írta ki közösségi oldalára.

Forrás: Blikk

Szólj hozzá