Kiderült, hogyan ismerkedett meg Harry és Meghan
2018-01-28  /  Szerző:   /  Randi  /  Nincs hozzászólás

Most már biztos, hogy Harry herceg és Meghan Markle szerelme beteljesedik és május 29-én kimondják a boldogító igent. Ahhoz azonban, hogy idáig eljussanak, hosszú út vezetett, ami nem volt mindig egyszerű. Az a kérdés is sokakat foglalkoztat, hogy vajon hogyan ismerkedhetett meg az akkor még Amerikában élő Meghan az Angliában élő Harry herceggel.

Most azonban kiderül ki volt a pár Kupidója, aki a háttérből egyengette az útjukat. Nem más ő, mint Violet von Westenholz, aki 2016-ban egy vakrandit szervezett Meghan-nak és Harry-nek.

Violet édesapja és Károly herceg régóta barátok, így ő és Harry gyerekkoruk óta ismerték egymást. A herceg sokszor panaszkodott Violet-nek, hogy hírneve hihetetlenül megnehezíti számára az ismerkedést és szinte kilátástalan a helyzete. Ekkor a nő egy munka során megismerkedett Markle-al, aki épp szingli volt, és azonnal felismerte benne Harry potenciális barátnőjét. Úgy gondolta, jól kijönnének egymással, hiszen hasonló a mentalitásuk és természetük. Úgy tűnik, Violet megérzése teljes mértékben beigazolódott, hiszen a vakrandi olyan jól sikerült, hogy újra és újra megismételték egészen addig, amíg már nyíltan egy párként mutatkoztak.

Meghan otthonosan mozgott a londoni elit körökben, így Violet gondolta, hogy nem okoz számára majd problémát a beilleszkedés sem.

Forrás: Glamouronline

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.