Kibékült a család: Esküvőre készül párjával a magyar színésznő
2017-10-05  /  Szerző:   /  Egyéb, Szerelem  /  Nincs hozzászólás

A 37 éves Oszter Alexandra 2012-ben, a legnagyobb titokban vált el külföldi férjétől, sajnos nem tudtak tovább egy családként élni. A színésznő azóta is jó viszonyt ápol a férfival, az új szerelem azonban mostanáig váratott magára. Alexandra azt mondja, az utóbbi években nagyon jól megvolt kisfiával, Axelóval kettesben, nem hiányzott senki az életéből. Két éve azonban megismerkedett Popovics Tamás korábbi profi ökölvívó-világbajnokkal, akivel hamar egymásba szerettek. Bár egy évvel megismerkedésük után úgy döntöttek, Székesfehérváron összeköltöznek, sőt már az esküvőt tervezgetik, boldogságuk nem volt teljes.

Sajnos Popovics Tamás nem találta a közös hangot a színésznő szüleivel, Oszter Sándor színművésszel és Failoni Donatella művésznővel. Ők ugyanis valamiért úgy gondolták, a férfi egy kicsit sem illik egyetlen gyermekükhöz. Emiatt Alexandra nagyon hosszú időn át nem beszélt és nem találkozott a szüleivel.

Nemrég azonban kiderült, végre szent a béke Alexandra párja és Oszter Sándorék között. Mióta helyreállt a családi harmónia, a színésznő egyre gyakrabban látogatja édesanyját és ilyenkor természetesen magával viszi kisfiát is. Alexandra friss fotója talán szintén azt üzeni, minden rendben van, dúl a szerelem és készülnek az esküvőre.

Forrás: Femcafe.hu

Szólj hozzá