Keresd a WESTEND-et a Balaton Soundon és legyen ez a legjobb nyarad!
2017-07-06  /  Szerző:   /  Ajánló  /  Nincs hozzászólás

BS: I love you

Nyár, Zamárdi, buli és most már WESTEND is!

Hozd ki velünk a legtöbbet a fesztiválból, keress meg minket a Soundon és legyen ez a legjobb nyarad!

Egy fesztivál a végtelen bulizásról, haverokról, koncertekről, fergeteges hangulatról, felejthetetlen élményekről szól és most mi is ott leszünk veled, hogy ezeket a legtökéletesebb szintre emeljük! És az emelést mi itt szó szerint értjük!

Elhozzuk neked a hamisítatlan SkyBar érzést, ahol a testeddel és az italoddal együtt a hangulatod is a magasba emeljük, hogy a felhők felett érezhesd magad a Balaton Soundon. Igyál egy fantasztikus koktélt a haverokkal a WestEnd SkyBar-ban 50 méter magasban, kémleld a fesztivál forgatagát és merülj el a vízen megcsillanó aranyhídban a naplemente mellett. Érintsd meg az eget, a kezedben egy finom itallal! Vagy kettővel.

Akár a koncertek előtt vagy után, vagy csak a standok közt nézelődve, koktélokból kötelező nálunk feltankolnod. Ha unod a sörfogós mászkálásokat, válassz jeges csodáinkból, hogy a koncerteken frissen szelhesd a tömeget, egészen a legelső sorig. Másnapot pedig kezd nálunk egy frissítő turmixszal mielőtt a Balaton józanító vizébe csobbannál!

Az idei Balaton Soundon a Lounge érzésben sem lesz hiány, pihenj nálunk, tervezz egyedi pólót, készíts fesztiválos kitűzőket vagy csak igyál egy újabb koktél földön, vízben, levegőben.

TÖLTSD LE ITT A WESTEND APPOT, HA IOS-ES KÉSZÜLÉKED VAN!

TÖLTSD LE ITT A WESTEND APPOT, HA ANDROIDOS KÉSZÜLÉKED VAN!

Szólj hozzá