Katona Gitta és Futács Márkó összeházasodtak
2017-06-16  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Mesébe illően alakult az elmúlt időszak Futács Márkó (27) számára. A Hajduk Split csatára kiválóan teljesített a focipályán a legutóbbi szezonban, 18 találatával gólkirály lett a horvát élvonalban, ráadásul a magánéletében is fontos esemény történt. Kedden a fővárosi Halászbástyán összekötötte életét a modellként dolgozó Katona Gittával (26).

Az esküvőn ott volt többek között Katona Norbert (31), a Ferencváros pólósainak technikai vezetője, a fociválogatott kapusa, Gulácsi Péter (27) és az FTC-t erősítő Varga Roland (27) is. Futács és ők k­etten ott voltak a 2009-es U20-as v­b-n, amelyen a nemzeti csapat bronzérmes lett.

– A mi barátságunk Márkóval már régóta tart. Nagyon jó hangulatú, családias esküvő volt, szép körítéssel. Úgy saccolom, olyan negyvenen lehettünk. Gitta és Márkó nagyon boldog, jó volt osztozni az örömükben. Úgy tudom, jelenleg a mézeshetüket töltik – mesélte Varga Roland.

Futács felesége, Gitta korábban tíz évet kosárlabdá­zott, 2014-ben aztán jelentkezett a Magyarország Szépe megmérettetésre, amelyen megválasztották első udvarhölgynek, ő lett Miss Intercontinental Hungary. A párt a következő esztendőben hatalmas öröm érte, kiderült, hogy babájuk lesz, kislányuk, Mia (1) tavaly január elején született.

„Amióta egy család vagyunk, minden megváltozott. Köszönöm neked, hogy ennyire jó, vidám baba vagy, és hogy ennyire könnyű veled” – írta korábban Instagram-oldalán Gitta.

Forrás: Blikk

Szólj hozzá