Kárpáti Rebeka focistával jött össze
2017-09-11  /  Szerző:   /  Egyéb, Szerelem  /  Nincs hozzászólás

A magyar szépségkirálynő a Budapesti Borfesztiválról posztolt egy szerelmes képet, ezzel felvállalva új párját.

Kárpáti Rebeka Völgyi Danival csókolózik a fotón, aki jelenleg a Győri ETO focicsapatánál edz. Korábban több NBI-es klubban is játszott, a Győrrel bajnokságot is nyert.

A legutóbbi szezonban Debrecenben játszó Völgyi születésnapi bulin találkozott a 2013-as Miss Universe Hungary-győztes Kárpáti Rebekával (22), s első látásra megigézte a lány.

– Én tettem meg az első lépést. Az első randinkon vacsorázni vittem Rebekát, majd a Citadellánál sétálgattunk – idézte fel a kezdeteket a jelenleg klub nélküli labdarúgó. – Győrben már meccsre is elmentünk, s remélem, hamarosan engem is láthat majd a pályán. Arról még nem tudok nyilatkozni, hol folytatom a futballt, vannak puhatolózások, s ha minden jól megy, egy-két héten belül új klubom lehet.

A színész-rendező R. Kárpáti Péter (54) lánya, Rebeka szombat este az Instagram-oldalára feltöltött egy közös fotót, így derült ki, egy párt alkot Völgyivel. A Blikknek elárulta, jóformán nem is tudtak egymás létezéséről az előtt a bizonyos buli előtt.

– Ott találkoztunk először, aztán randizni kezdtünk – mondta a modell, majd hozzátette, ugyan tudatos döntés volt, hogy a képpel lerántották a leplet kapcsolatukról, mégsem szeretne egyelőre sokat elárulni szerelmükről a Jóban Rosszban szép színésznője. – Inkább elébe mentünk a dolgoknak, nem lett volna szerencsés, ha valaki lefotóz minket a borfesztiválon, ha csókolózni lát. Úgy gondoltuk, jobb, ha mi beszélünk a kapcsolatunkról, nem akartuk, hogy elinduljanak a találgatások. Együtt vagyunk, egy ideje már tart, de ez még friss kapcsolat. Komolyan gondoljuk egymással, éppen ezért szépen lassan szeretnénk haladni.

A szépség bevallása szerint idegen pályára lépett, szerelme sportágáról nem sokat tudott eddig.

– A lányok többsége bolondul a focistákért, én sosem voltam az a fajta, aki számon tartotta a játékosokat. Ki melyik csapatban szerepel? Kinek van barátnője, kinek nincs? Még a játékszabályokkal sem voltam tisztában – vallotta be nevetve. Természetesen az elmúlt néhány hétben Völgyi révén jobban megismerkedett a fut­ballal.

Forrás: Blikk

Szólj hozzá