Kapócs Zsóka elárulta titkát
2018-01-05  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Zsóka párjának kilétét eddig homály fedte, most viszont a Best Magazinnak adta hírül, hogy a férfi akitől kisbabát vár, nem más, mint az egykori válogatott focista, Simek Péter.
 


– Egy ismerősömhöz mentem oda köszönni az utcán, aki épp Petivel volt. Bevallom, nem számítottam rá, hogy majd elkéri a számom. Nem sokkal később felhívott, és megbeszéltük, hogy elmegyünk együtt a budai hegyekbe sétálni a két vizslámmal, mivel nagyon szereti a kutyákat – emlékezett vissza az első randevújukra Zsóka.

Az első találkozóról, Peti késett pár percet, mert egyszerűen rossz helyen szállt ki a taxiból, ám amikor megérkezett, Zsóka felnyitotta autójának csomagtartóját, hogy kiengedje a kutyusokat, mire sikerült rácsuknia az ajtót saját ujjaira.

– Ott álltam egy vonzó férfi mellett, aki előtt a legjobb formámat kellett volna hoznom, ám nem őt, hanem csillagokat láttam – folytatta, akitől Péter megkérdezte, miben tudna segíteni. Zsóka csak egy percet kért, hogy összeszedje magát.

A második randevú már lényegesen jobban sikerült.

– Életemben nem találkoztam még ennyire tiszta lelkű, kiegyensúlyozott férfival. A céljaink megegyeztek, ő is családra vágyott már, mint én, neki sincs gyereke. Ezt hívják egymásra találásnak – mondta Zsóka, aki jelenleg együtt él Péterrel. Születendő gyermeküket, aki nem természetes úton, hanem lombikkezelés segítségével fogant meg, márciusra várják.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.