Jöhet a baba Mádai Vivienéknél
2017-03-05  /  Szerző:   /  Egyéb, Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

A FEM3 nézői valószínű emlékeznek még, amikor néhány hete Berki Krisztián egy terhességi teszttel lepte meg műsorvezető társát, Mádai Vivient, aki néhány napja émelygésre panaszkodott. Vivi először zavarba jött és nem tudott mit kezdeni ezzel a helyzettel, aztán igyekezett poénra venni minden terhességgel kapcsolatos beszólást – ami természetesen nem volt igaz. De úgy tűnik, Berki “jóslata” hamarosan valósággá válhat.

Bár kisfia, Zénó születése után Vivien kijelentette, hogy soha többé nem szül, mára meggondolta magát. A FEM3 csinos műsorvezetője és férje, Zoli eldöntötték, jöhet a második baba, és a sorsra bízzák, ennek mikor van itt az ideje – árulta el Vivien a Lokálnak.

– A szülés után a férjem és én is kategorikusan kijelentettük, hogy ezt így még egyszer soha. Zoli volt, aki ezt először kimondta, de én pont ugyanezt gondoltam – mesélte a csinos tévés a Lokálnak, aki azóta sikeresen kilábalt a betegségből, és már a kistestvér gondolatával játszik.

– Mostanáig érlelgettük a gondolatot, és végül úgy döntöttünk, jöhet még egy baba. Két és fél év telt el, és most érezzük úgy, hogy újra megértünk a dologra. Nekem három testvérem van, a férjem sem egyke, és szerintem a gyermekünknek is azzal tesszük a legjobbat, ha kistesója születik, úgyhogy nem bánjuk, ha ismét várandós leszek, a sorsra bízzuk a döntést – árulta el Vivi, akit már a szülés sem riaszt annyira.

Forrás: Blikk

Szólj hozzá