Íme a magyarázat, miért alszik külön feleségétől a TV2 sztárja
2017-09-27  /  Szerző:   /  Egyéb, Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Remek házasság az övék – Pápai Joci és Anita 13 éve vannak együtt, két gyermekük született, Hanna és Zalán. Példás házasságban élnek, Joci szerint kapcsolatuknak az a titka, hogy önmagukat adták egymásnak.

– Az első perctől kezdve tudta Anita, hogy én nem az ügyességemmel és a vakmerőségemmel hódítok, hiszen ezekben nem rúgok labdába, nem így a humor és a zene terén. Sokan mondták, hogy mennyi új dolgot tudtak meg a másikról ebben a műsorban, de nálunk ez nem így történt. Nagyon ismerjük egymást, sose okoztunk meglepetést a másiknak és nem kínoztuk egymást. Az Eurovíziós Dalfesztivál időszaka csak erősítette a kapcsolatunkat, hiába dolgozom most többet – gondolok itt a Sztárban Sztárra vagy az október 12-i nagykoncertemre a MOM Kulturális Központban. Anita nem féltékeny a sok kimaradás miatt, a bizalom fontos kapocs köztünk, mivel én társat keresetem és nem házisárkányt – viccelődött Joci a Lokálnak, és arra is választ adott, vajon mikor fognak végre egy ágyban aludni.

– Amióta megvannak a gyerekek, nem aludtunk együtt, Anita mindig a srácokkal alszik, én a szobánkban. Hamarosan elérik a gyerekek azt a kort, amikor már igénylik a külön teret és „ciki” lesz anyuval egy szobában aludni, úgyhogy akkor meg fogjuk próbálni az együtt alvást, bár nem tudom, hogy tudunk-e majd egy ágyban aludni a feleségemmel. Nagyon fura lesz, mert már megszoktam, hogy kedvemre lustálkodhatok és horkolhatok.

Forrás: Blikk.hu

Szólj hozzá