Így teheted könnyebbé az iskolakezdést!
2017-08-16  /  Szerző:   /  Ajánló  /  Nincs hozzászólás

Minden kezdet nehéz – legalább az iskolakezdés legyen könnyű! A Tesco nemcsak személyre szabott kínálattal, hanem nyereményjátékokkal is élvezetessé teszi a suli első napjait!

Mielőtt gyermekünk átlépné az iskola küszöbét, sok-sok szempontot kell mérlegre tennünk. Nem elég a feltétlenül szükséges felszerelésekhez igazodnunk, melyeket a leendő intézmény vár el tőlünk – ha azt szeretnénk, hogy gyermekünk pozitív élményekkel gazdagodjon és jókedvvel kezdje az iskolát, az ő személyiségét is figyelembe kell vennünk. Egyszerűnek hangzik, mégsem lesz ilyen könnyű dolgunk, mert olykor nem is tudja igazán, mit szeretne. A Tesco segítségképp (és hogy játékos formában dönthessünk a beszerzendő kellékek mellett) olyan személyiségtípusokat állított fel, melyek közül valamelyikben biztosan ráismerünk csemeténkre. Akár a sportos csajokhoz, a trendkirálynőkhöz, akár a menő srácokhoz vagy a tudorkák közé tartozik, füzetektől kezdve ceruzahegyezőkig bármit megtalálsz, ami összhangban áll a stílusával.

A zökkenőmentes választás mellett a Tesco a pénztárcabarát iskolakezdésről is gondoskodik egy szuper nyereményjátékkal, aminek keretében meg lehet nyerni a sulihoz szükséges kellékeket. Persze jogosan merülhet fel a kérdés: mi van, ha gyermekünknek nem tetszik a nyeremény és valami egészen mást szeretne? Szerencsére a hipermarket gondolt erre is, így inkább meghagyja nekünk a lehetőséget, hogy magunk válogassuk össze a felszerelést: egy-egy 30.000 forintos vásárlási utalvány talál gazdára a promóció ideje alatt.

Meggyőztünk? Akkor irány a Tesco és regisztrálj a nyereményjátékra IDE kattintva! Tedd örömtelivé gyermeked legelső iskolanapját!

Szólj hozzá