Férjhez megy a szépséges hercegnő

2013. 04. 26. 11:22
printsend

Küldés ismerõsnek
Captcha

A svéd hercegnő hintóval hajtat végig a városon a nagy napon

Európa legszebb hercegnőiként tartják számon a 35 éves Viktória és a 30 éves Magdolna (avagy Madeleine) svéd királyi hercegnőket, XVI. Károly Gusztáv király és Szilvia királyné lánygyermekeit.

Viktória már elkelt: 2010 nyarán (hét éves együttlét után) férjhez ment személyi edzőjéhez, Daniel Westling fitneszterem tulajdonoshoz, akitől 2012-ben megszületett kislánya, Esztella.

Most húgán van a sor: Magdolna hercegnő a svéd királyi házaspár legkisebb gyermeke, esküvői ünnepsége pedig egész Stockholmot érinti. Mint ahogy azt a királyi udvar szerdán közölte, a hercegnő lovas hintón fogja bejárni Stockholm belvárosát újdonsült férjével, a 30 éves brit-amerikai pénzügyi menedzserrel, Christopher O'Neill-lel. A pár június 8-án mondja ki a boldogító igent.

 

 

 

 


Viktória esküvőjéhez hasonlóan az oltárhoz vezető menet a nagy pályaudvart is útba ejti majd. Amikor Magdolna 5 évvel idősebb nővére, a trónörökös Viktória hercegnő férjhez ment, nézők százezrei gyülekeztek a hintós felvonulás útvonala mentén.

Magdolna és vőlegénye - aki megtartja polgári nevét - szombat délután 4 órakor fogadnak örök hűséget egymásnak a palota templomában. A nagy esemény tiszteletére ezután 21 mozsárágyúlövést adnak le 5 másodperces időközönként. Stockholm körülkocsikázása után a pár visszatér állandó lakhelyére, New Yorkba.

(Forrás: hirado.hu)

Az oldal megtekintéséhez 9-es Flash Player szükséges
Magányos vagy? Ismerkednél? Társat keresel?
Próbáld ki Magyarország legnagyobb társkereső oldalát a Randivonal.hu-t, ahol biztosan te is megtalálod a párodat! Több mint 1.5 millió társkereső keresi párját nálunk! Randivonal, az igényes társkereső!