Újra terhes!

2014. 03. 22. 09:00
printsend

Küldés ismerõsnek
Captcha

 „Megtörtént velünk a csoda. Másodszor is.”

Ördög Nóra és Nánási Pál számára maga volt csoda, mikor megfogant első gyermekük. Azt, hogy mit érezhettek ezek után, mikor kiderült, hogy újabb csöppség érkezik hamarosan, leírni is nehéz. Nóráék álmodni sem mertek arról hogy ilyen kegyes lesz hozzájuk a sors, és megajándékozza őket még egy gyermekkel.

 

„Mi úgy szoktuk hívni vagy úgy szoktunk róla beszélgetni Palkóval, hogy ő a meglepetésbaba. Megtörtént velünk az, amiről már olyan sokat hallottam.” – mesélte Nóra az RTL Klub Híradójában.

 

 

mici 2013

 

 

„Annyira csodálatos ez az egész. Az első babánkért évekig küzdöttünk, és bearanyozta az életünket, aztán egyszer csak itt termett a második. Nyilván tudtuk, hogy milyen következményei lehetnek, ha nem védekezünk, de alapvetés volt, hogy nem fogunk valami ellen dolgozni, amit annyira sokáig nem tudtunk elérni vagy amiért annyi ideig küzdöttünk.” – fogytatta a felhőtlenül boldog műsorvezető.

 

Rengeteg olyan esetről hallani, amikor egy lombikbébi után természetes úton esnek teherbe a nők. Dr. Vida Péter nőgyógyász elárulta, hogy ennek pszichés okai vannak.

 

 

mici 2013

 

 

„A sikertelen teherbeesésnek sokszor pszichés okai vannak, olyan gátlások, amikre nem is gondolnának a nők. Ám ezeket a gátlásokat az első gyerek okozta öröm felszabadítja, így elég gyakori, hogy egy lombikbébi után természetes úton fogant baba szülessen.” – modnta a szakember.

 

Nóra két hete, egy nőnapi rendezvényen mesélt arról, hogy annak érdekében, hogy Mici megfoganhasson, szakember segítségét kérte.

 

 

nanasi pal

 

„Amikor már az összes gyógyszert és módszert kipróbáltuk, túl voltunk számos inszemináción és a második lombikprogramon is, akkor gondoltam azt, hogy le kell ülnöm egy pszichológussal. Alapvetően racionális ember vagyok, és végiggondoltam minden eshetőséget. Dr. Almási Kitti mégis tudott új dolgokat a felszínre hozni. Olyan félelmek jöttek elő belőlem, amelyek nem is tudtam, hogy léteznek, de három alkalom után megoldódtak,” – mesélte sírva a műsorvezető.

 

 

Forrás: Bors

 

 

Az oldal megtekintéséhez 9-es Flash Player szükséges
Magányos vagy? Ismerkednél? Társat keresel?
Próbáld ki Magyarország legnagyobb társkereső oldalát a Randivonal.hu-t, ahol biztosan te is megtalálod a párodat! Több mint 1.5 millió társkereső keresi párját nálunk! Randivonal, az igényes társkereső!