Kovács Katalin házasságának is vége!

2010. 05. 11. 07:07
printsend

Küldés ismerõsnek
Captcha

A sportolópár néhány nappal ezelőtt hivatalosan is elvált

Hoffmann: Elfogadtam, hogy vége a házasságomnak.

Bár eleinte tagadták, Janics Natasáék válása után (lásd: kapcsolódó cikkeknél) kiderült, hogy kajakos királynőnk, Kovács Katalin és kenuvilágbajnok férje, Hoffmann Ervin válását néhány nappal ezelőtt hivatalosan is kimondta a bíróság.

Hoffmann Ervin már új életét tervezi. Lakást keres, és mint mondja, nem haragszik exfeleségére. A sportoló a Borsnak beszélt tönkrement házasságáról. Ahogy fogalmazott, egy ideig próbált úgy tenni, mintha minden rendben lenne kettőjük között, végül be kellett látnia, hogy a közös út már nem járható tovább számukra.

Kovács Katalin és Hoffmann Ervin tizenhárom évig alkotott egy párt, házasságuk azonban csupán két évig tartott (2008-ban mondták ki az akkor még boldogító igent). "Egyszerűen elfáradt a kapcsolat, kihűltek az érzelmeink. Ez volt a fő ok, és közösen akartuk a válást" - mondta a kenus.

 

 

 

 

 

Arra a kérdésre, hogy válásuknak esetleg köze lehet ahhoz a pletykához, miszerint Kati félrelépett edzőjével, Csipes Ferenccel, így válaszolt: "Nekem nincs bizonyítékom arról, hogy Kati és Feri összejöttek, én pedig bízom a feleségemben. Pardon, az exfeleségemben."

Azt a pletykát azonban már nem kommentálta, miszerint amint tudomására jutott az affér, megütötte Csipest.

Jelenlegi kapcsolatát Kovács Katalinnal kiválónak jellemezte Hoffmann. "Mindennap beszélünk telefonon, és remélem, ez az egész ügy nem befolyásolja a sikeres felkészülésben. Sőt kívánom Katinak, hogy legyen boldog, ha velem már nem lehet az.

Lelkileg jól vagyok, köszönöm, elfogadtam, hogy vége a házasságomnak. Éppen lakást keresek, és igyekszem újrakezdeni az életemet. Immár nélküle."

 

(Forrás: Bors)

Az oldal megtekintéséhez 9-es Flash Player szükséges
Magányos vagy? Ismerkednél? Társat keresel?
Próbáld ki Magyarország legnagyobb társkereső oldalát a Randivonal.hu-t, ahol biztosan te is megtalálod a párodat! Több mint 1.5 millió társkereső keresi párját nálunk! Randivonal, az igényes társkereső!