Ilyen a szerelem az óvodások szemével

2013. 04. 11. 10:30
printsend

Küldés ismerõsnek
Captcha

Kata és Pocak Tamás után szabadon...

A felnőttek imádják, ha a gyerekek a szerelemről beszélnek. Az interneten számtalan házi videó található a témában, és bizony vicces válaszok születtek a gyerekek részéről arról, hogyan is képzelik a szerelmet.

Ki ne emlékezne arra a pár évvel ezelőtti hangfelvételre, amelyen egy kislány szerelméről, Tomiról mesél. Kata elmondta, hogy a bokorral kezdődött minden kint az udvaron, és a szívében érzi, amikor hiányzik neki "Pocak", aki megesküdött neki, hogy nem hagyja el soha...

De vajon mit jelent manapság a szerelem az ovisoknak? A Fókusz felsorakoztatta a legapróbb és legcukibb párokat.

 

 

 


A pszichológus szerint akármennyire is gyerekcipőben jár a dolog a piciknél, igenis komolyan kell venni. Általában az iránt alakul ki vonzalom bennük, aki a legnépszerűbb az oviban.

Grósz Brigitta óvónő szerint a gyerekek érzelmi fejlődésében játszik fontos szerepet a kölcsönös vonzódás. Vannak még hiányosságok, de nem is baj, hiszen még bőven van idejük végigjárni a szerelem rögös útját.

A riportban látható kiráylányok és királyfik még csak néhány évesek, de páran már most pontosan tudják, kibe és miért szerelmesek. Nézd meg!

A szerelmet nem lehet elég korán kezdeni és sosem késő megtalálni...
KATT IDE!
Az oldal megtekintéséhez 9-es Flash Player szükséges
Magányos vagy? Ismerkednél? Társat keresel?
Próbáld ki Magyarország legnagyobb társkereső oldalát a Randivonal.hu-t, ahol biztosan te is megtalálod a párodat! Több mint 1.5 millió társkereső keresi párját nálunk! Randivonal, az igényes társkereső!