A bikicsunáj lett 2010 gerappája!

2010. 05. 07. 14:35
printsend

Küldés ismerõsnek
Captcha

Új hős született Magyarországon, az Alpaville pedig újra menő

Egy hete az Alphaville Big in Japan slágerét hivatalosan csak Bikicsunáj verzióban szabad énekelni - Szarka László leigázta az országot!

Egy hét alatt sztár lett a Megasztár ötödik szériájának előválogatójára betévedt Szarka Lászlóból, aki sajátos módon értelmezte az Alphaville egykori slágerét, a Big in Japant. Egy biztos: az előadás tisztán "átjön".

A velvet szerint megvan 2010 gerappája - ami jó pár évvel ezelőtt James Brown egyik számából mutálódott. Jelenleg a Google kereső több mint húszezer találatot ad a bikicsunáj kifejezésre, a Facebookon rajongói csoport jött létre (jelenleg már több mint 17 ezer tagot számlál).

 

 

bikicsunaj

 

Ilyen sebességgel terjedő magyar vonatkozású internetes bravúr talán a nokiás doboz volt - de korántsem ekkora összművészeti sikerrel és érzéssel.

Persze nemcsak hazánkban vannak gyöngyszemek: a bolgár Music Idolban egy versenyző a "Ken Lee" címen elhíresült számmal (Mariah Carey: Without You) verte darabokra a rajongókat.

Bikicsunáj - így hangzik ex-Megások szájából a dal


A Tabu Tv a Megasztár legutóbbi szériájának döntőseit kérte meg, hogy elevenítsék fel élményeiket az ökökítőfülpösről érkezett férfiról.

Király Viktor, Bencsik Tamara, Szecsődi Karcsi szintén megpróbálkoztak a Bikicsunáj-féle előadásmóddal, nézzétek! (Alatta Szarka Lászlót, alatta pedig a Ken Lee-t találjátok, ha lemaradtatok volna róla.)
Az oldal megtekintéséhez 9-es Flash Player szükséges
Magányos vagy? Ismerkednél? Társat keresel?
Próbáld ki Magyarország legnagyobb társkereső oldalát a Randivonal.hu-t, ahol biztosan te is megtalálod a párodat! Több mint 1.5 millió társkereső keresi párját nálunk! Randivonal, az igényes társkereső!