Marjai Judit levetkõztette a költõnõt

2006. 11. 15. 14:00
printsend

Küldés ismerõsnek
Captcha
Marjai Judit újabb meghökkentõ kiállításra készül

A fotómûvész levetkõztette az ország meghatározó kortárs költõnõjét, Karafiáth Orsolyát, aki egy kád húslevesben, véres csontokkal, vagy épp gúzsba kötve "lubickol".


Karafiáth Orsolya


Marjai Judit legutóbb Jakupcsek Gabriellát vetkõztette le, most pedig az ország legismertebb kortárs költõjét, Karafiáth Orsolyát.


A fotómûvészt a költõnõ Hiúság címû novellája ihlette meg, amelyben a fõszereplõ ahelyett, hogy élne, egy kádban szépül. A fotózás helyszíne ezért egy teli kád lett.


- Orsi vérprofin viselkedett a kétnapos fotózás minden percében. Dolgoztam már többször hivatásos modellekkel, de õ mindegyiket kenterbe verte. Egy nyikkanása sem volt, még akkor sem mikor az egész testét befóliáztuk, szemét, száját pedig betapasztottuk, és bedöntöttük a kádba - kezdte Marjai Judit.


Karafiáth Orsolya elõször elrettentõnek találta Judit nemmindennapi kéréseit, de egy percig sem habozott, hogy vállalja-e a fotósorozatot. Még akkor sem, amikor egy kádnyi, véres csontokkal teledobált, zsíros húslevesben kellett lubickolnia.


- Tizenhat éve vagyok vegetáriánus, ezért iszonyatosan undorító volt húslevesben feküdnöm a csontok között. Egyedül a zellerparóka feledtette velem, hogy mi is van a lábam között és a cicimen - árulta el megpróbáltatásait a költõnõ.


Orsolya elmondása szerint annyi mindent csinált már az életben, ami ellenérzést válthatott ki az emberekbõl, hogy nem tart a provokatív képek visszhangjától. Egyvalaki véleményére azonban mégis sokat adott.


- A nagymamám a legszigorúbb a családban, teljesen kiakadt, amikor megtudta, hogy meztelen képek készültek rólam, le is akarta tiltatni õket. De amikor látta, hogy ezek nem aktképek, áldását adta a sorozatra.


 Forrás: Színes Bulvár Lap

Az oldal megtekintéséhez 9-es Flash Player szükséges
Magányos vagy? Ismerkednél? Társat keresel?
Próbáld ki Magyarország legnagyobb társkereső oldalát a Randivonal.hu-t, ahol biztosan te is megtalálod a párodat! Több mint 1.5 millió társkereső keresi párját nálunk! Randivonal, az igényes társkereső!