Hosszú sztori, rövid hűség
2017-09-06  /  Szerző:   /  Ajánló, Egyéb  /  Nincs hozzászólás

Így a nyár hivatalos lezárultával ismét csak kaptunk egy új tiszta lapot, azaz figyelem: már startolhat is a jövő évi beach body projekt!

Elvégre, ahogy idén, úgy jövőre sem két perc alatt fognak leolvadni a hidegebb hónapok alatt felszedett pluszkilók, a legjobb ezért az lesz, ha az előttünk álló szezonban most meg sem kíséreljük ezeket felszedni! Természetesen ősszel és télen a beköszöntő hidegek miatt többet kívánunk majd enni, mint a (sajnos) magunk mögött hagyott tikkasztó nyáron (és akkor még a karácsonyi nagy zabákról nem is szóltunk), éppen ezért fontos, hogy ellensúlyozzuk valamivel a plusz kalóriabevitelt. S mi lehetne jobb kontroll, mint a sportolás?!

Bizony, bármilyen mozgásformát is válasszunk, lebegjen a szemünk előtt, hogy ezt azért (is) tesszük, hogy jövő júliusban a medence/tenger/tó partján büszkén feszíthessünk a vadiúj fürdőnadrágunkban/bikininkben! És persze ott van még az örömfaktor, illetve a jól megérdemelt relax is a másik serpenyőben! Egy nehéz munkanap után jól esik valamivel leereszteni a gőzt, ami kikapcsolja az egész nap kattogó agyunkat! Persze a futás is klassz, csak azért az esőben-fagyban kevésbé nagy buli, az edzőtermek és a különböző sportlétesítmények határozottan komfortosabbak, ha mozgásra adjuk ősszel és télen a fejünket. Azt viszont minden esetben fontos magunkban tudatosítanunk, hogy a sportolás nem olyan, mint mondjuk moziba vagy étterembe járni, hogy néha majd biztos lesz időnk beütemezni, az állandó jó közérzethez és a hatékony fejlődéshez rendszeresség kell, amelyhez ideális választás egy All You Can Move SportPass is akár.

A kis plasztikkártyával immár több mint 600 sportlétesítmény és számtalan mozgásforma közül válogathatunk országszerte, akár egyénileg, akár kiscsoportos óra keretében szeretnénk azokat igénybe venni. A különböző csomagajánlatok (XS-XXL) lehetővé teszik, hogy a legkedvezőbben vehessük igénybe a szolgáltatásokat, teljesen személyre szólóan kitalálva, mely helyeket látogatjuk, s milyen sportokat szeretnénk kipróbálni, hogy egyik se váljon túlságosan monotonná.

Ha pedig még nagyon vacillálunk (mert mondjuk nem rólunk mintázták egyik kigyúrt szuperhős figuráját sem), akkor tényleg eljött most a mi időnk! Az AYCM-SportPasst ezúttal kedvezményesen, rövid hűségidővel is kiválthatod, ezzel egészen szilveszterig járhatsz mozogni egy adott havidíj fejében akár minden nap, más és más helyet tesztelve (a készlet erejéig :D). Ez egy tökéletes win-win szituáció, hiszen egyrészt nem jelent Neked hosszú távú elköteleződést, másrészt viszont sikeresen indíthatsz megelőző csapást a karácsonyi töltött káposzták és bejglik ellen úgy, hogy közben még jól is érzed magad. Remek lehetőség, hogy kicsit elmélyedj olyan sportágakban, amelyekről már sokat hallottál, de valamiért (akár az óradíjaik miatt) eddig mégsem próbáltad ki őket. Az idén 18 éves AYCM-SportPass lehetővé teszi azt is, hogy nem kell leragadnod egy edzőteremnél, az időbeosztásod szerint  váltogathasd, hogy éppen hol szeretnél 1-2 órát eltölteni. Kell még győzködnünk? Szerintünk már nem! 😉

Szólj hozzá