Hosszú Katinka férje nélkül is boldog
2018-02-07  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Sugárzik a jókedvtől Hosszú Katinka (28). A háromszoros olimpiai bajnok úszónő hónapok óta nem él együtt edző-férjével, az amerikai Shane Tusuppal (29), a tréningeket sem közösen végzik, viszont úgy tűnik, a sportolónő majd kicsattan a boldogságtól.

Újra napi szinten frissíti közösségi oldalait, korábban volt, hogy hetekre eltűnt, amikor kiderült, megromlott a házassága. Az elmúlt napokban ismét vidám fotókat osztott meg humoros kísérőszöveggel – ezek nagyon tetszettek rajongóinak, többen megjegyezték, jó ilyen boldognak látni.

– Tegnap életemben először készítettem pulykanyakhúslevest, és még finom is lett! Anyukám adta a receptet (mindenkinek Anyukája főztje a legfinomabb), még azt is megkérdezte, hogy tudom-e, mit jelent, hogy teáskanálnyi só… ” – írta még vasárnap az Instagramon.

A hét végén Hosszú még a gokartozást is kipróbálta, látszólag nagyon élvezte a száguldozást.

Mindeközben a korábban bűnbánó idézeteket posztoló férj már több mint három hete nem osztott meg semmit, a bocsánatkérésekkel pedig egy hónapja leállt.

– Ha az egyik fél alárendelt szerepbe kerül, próbál megfelelni, bocsánatkérésekkel igyekszik visszaszerezni a másikat, éppen a társa érzéseit, szerelmét veszítheti el – mondta Rusz Edit szexológus a Blikknek.

– Így nincs esélye visszakapni, mert nem annak az embernek tűnik, mint akibe beleszeretett a párja. Elképzelhető, hogy Katinka továbblépett, próbálja megtalálni a pozitív kapaszkodókat az életében.

Manhalter Dániel (38) kommunikációs szakember szerint lehet, mindez csak látszat.

– Azzal, hogy Hosszú Katinka vidám képeket posztol, például egy elkészült levessel, azt üzeni a rajongóinak, és persze Tusupnak is, hogy jól van, remekül érzi magát egyedül – árulta el a Prompt Media ügyvezetője.

– Azt azonban nem szabad elfelejteni, hogy ez csak egy üzenet, amit egy konstruált valóságban mutat meg. Tehát az igazsághoz nem feltétlenül van sok köze. Az pedig, hogy Tusup nem posztol semmit, szintén erős üzenet. Valószínűleg a távolságtartást és a vitától való eltávolodást akarja ezzel mutatni, ráadásul még kicsit titkolózik is.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.