Hiányzik a volt párod? 7 tipp, hogyan csábítsd vissza az exed!
2017-09-21  /  Szerző:   /  Egyéb, Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Szakítottatok a pároddal, mégsem tudod őt elfelejteni? Úgy gondoltad, hogy nagyon egy hullámhosszon vagytok, együtt fogtok megöregedni, de végül mégis vége lett a kapcsolatotoknak? Azonban csupán pár hét elteltével, rájöttél, hogy mégis szereted és vissza szeretnéd őt csábítani? A legfontosabb dolog, amit ilyenkor tenned kell, hogy figyelj nagyon oda a külsődre, a vonzerődre és az önbizalmadra. Tegyél meg mindent azért, hogy jól érezd magad a bőrödben. Ha úgy érzed, hogy szükséges, fogyj le, változtasd meg a frizurádat, aztán, ha már úgy érzed, a legjobb formában vagy, tedd meg a nagy lépést felé. Alábbi cikkünkben arra adunk pár tippet, hogyan csábítsd vissza az exed.

1. Tényleg vissza szeretnéd őt csábítani?

A szakítás után természetes az, ha magányosnak és szomorúnak érzed magad. Azonban, ha hasonlóan érzel miután eltelt több hét is, gondold meg jól, hogy valóban vissza szeretnéd-e csábítani az exed. Hiányzik az életedből egy szerelem, vagy a volt párod személye hiányzik? Ezután pedig gondold át, mi miatt szakítottatok. Megcsalt? Ha visszacsábítanád őt, ezután jobb lenne a kapcsolatotok?

2. Emlékezz a múltra!

Miután eldöntötted, hogy vissza szeretnéd őt csábítani, emlékezz vissza arra, hogy régen mi miatt szeretett beléd. Hogyan változtál meg időközben? Rosszabb szokásaid lettek? Hibáztál valamit vele szemben? Ha megcsaltad, előbb helyre kell hoznod a régi hibáidat és a helytelen viselkedésedet, és csak utána kezdj hozzá a hódításnak. Ha újból kibékültök, akkor az összes régi problémának el kell tűnnie az életetekből.

3. Vedd fel vele a kapcsolatot!

Ha szakításotok óta barátok maradtatok, akkor könnyebb lesz újból felvenni vele a kapcsolatot. Ha pedig nem így történt, akkor még véletlen se kísérelj meg üzenetet írni neki, hanem inkább szemtől-szembe vedd fel vele a kapcsolatot. Tudd meg, hol tölti az ideje többségét, és tegyél úgy, mintha „véletlenszerűen” te is épp odamentél volna.

4. Beszélj hozzá egyszerűen!

Miután találkoztál vele és beszélgetésbe elegyedtek egymással, próbáljatok meg egyszerűen kommunikálni, anélkül, hogy belemennétek a szakítással kapcsolatos részletekbe. Mondd el neki, hogy hiányzott neked és emlékeztesd őt egy olyan vicces dologra, amit együtt életetek át. Ne húzd túl sokáig a beszélgetést, hanem hívd meg őt egy olyan eseményre, ahol több közös ismerősötök is ott lesz. A reakciójából pedig már tudni fogod, hogy szeretne-e majd újra találkozni veled vagy sem.

5. Ne kérleld!

Azzal, ha sírsz és kérve kéred, hogy jöjjön vissza hozzád, nem fogod őt visszacsábítani. Ezzel csak a bizonytalanságod mutathatod ki felé. A férfiak pedig az erős nőket szeretik, nem pedig az elveszett, saját élettel nem rendelkező nőket.

6. Ha szükséges, kérj tőle bocsánatot!

Ha másodjára is találkoztok, kérj tőle bocsánatot mindazokért a dolgokért, amikben hibáztál a párkapcsolatotokban. Mondd el neki, hogy megoldottad ezeket a problémáidat és megváltoztál. Azonban soha ne válj túl szentimentálissá. Csak egyszerűen kérj tőle bocsánatot és kezdjetek el olyan témákról beszélgetni, melyek mindkettőtöknek kényelmesek.

7. Mutasd meg neki, hogy még mindig érdekel

Nem szükséges elmondanod neki, hogy még mindig szerelmes vagy belé, és hogy nem tudsz élni nélküle, azonban mutasd meg neki, hogy többet szeretnél egy egyszerű barátságnál. Nevess a viccein, kérdezősködj a munkájáról és flörtölj. Tegyél meg minden tőled telhetőt azért, hogy megmutasd, hajlandó vagy újból megpróbálni. Ha ő is még érdeklődik irántad, akkor biztosan meg fogja érteni az általad adott jelzéseket.

Végül pedig, ha a találkozásotok során nyilvánvalóvá válik az, hogy volt párod nem szeretne egy második esélyt adni a kapcsolatotoknak, fogadd el a szakítást méltósággal, és próbálj meg a saját boldogságodra koncentrálni. Légy erős, magabiztos és próbálj meg más férfiakkal is ismerkedni.

Szólj hozzá