Harry herceg menyasszonya kedvéért még a cigit is lerakja
2017-12-11  /  Szerző:   /  Egyéb, Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Harry herceg (33) és Meghan Markle (36) már lázasan készülnek a házasságra, de közben számos hagyományt megszegnek és komoly lemondásokat is vállalnak a másikért.

A herceg a brit királyi szokásokkal szemben bátyja, Vilmos herceg kérte fel, hogy vállalja el esküvőjén a vőfély szerepét.

Emellett pedig egészségtudatos leendő neje miatt le kell szoknia a cigiről is, pedig a herceget eddig a palota szabályai szem tarthatták távol a füstöléstől.

Az újdonsült királyi pár november 27-én jelentette be hivatalosan a hírt, miszerint jövőre összeházasodnak.

A közlemény meglepte némileg a közvéleményt, mivel korábban nagyon figyeltek a privát szférájukra és csak kevés dolog derült ki a kapcsolatukról. Az esküvőt ennek ellenére elég nyilvánosan szervezik. Kiderült, hogy Harry herceg nem szeretne akkora felhajtás, mint amekkora Vilmos herceg és Katalin hercegné esküvőjén volt, sőt a lehető legszűkebb körben szeretnének ünnepelni. Így a Windsor kastélynál található Szt. György-kápolnában szeretné kimondani a boldogító igent a hercegi pár.

Az előre megírt formula helyett pedig saját esküt szeretne elmondani szerelmének. A páros baráti köre szerint dúl a szerelem, és ha rajtuk múlna, már holnap összeházasodnának, de Katalin harmadik terhességét figyelembe véve tették az időpontot májusra. Kate Nicholl, a brit királyi család szakértője szerint, arról is volt szó, hogy későbbi időpontra teszik a ceremó­niát, de Harry nagyapja korát is figyelembe vették – Fülöp herceg ugyanis már 96 éves.

Egy névtelen forrás azt mondta a The Telegraphnak, hogy Harry herceg imád mindent, ami a banánnal kapcsolatos, így elképzelhető, hogy banános esküvői tortájuk lesz. Az egykori királyi séf, Darren McGrady is beszélt korábban a Hello! magazinnak a herceg és a banán szerelméről. Ugyanakkor a híres sztárséf, Jamie Oliver is felajánlkozott, hogy ha kérik, ő szívesen megcsinálja a teljes esküvői menüt.

Elképzelhető, hogy Erzsébet királynő, Harry nagyanyja nem vesz részt az esküvőn, ugyanis ő az angol egyház vezetője, így rendkívül kínos helyzetben találhatná magát, mivel Meghan Markle egyszer már elvált, az újraházasodást pedig nem tolerálja az anglikán egyház.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.