Hámori Gabriella és Juhász Péter kapcsolatukról vallottak
2018-01-13  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Hámori Gabriella színművész és Juhász Péter, az Együtt elnöke először beszéltek kapcsolatukról.

Egy évvel ezelőtt sokakat megdöbbentett a hír, hogy Hámori Gabriella és Juhász Péter egy pár lettek. Gabi és Péter azonban rácáfolt a kétkedőkre és boldogabbak együtt, mint valaha.

– Azt hiszem, a Jóisten küldte nekem Gabit. Fél évvel azután találkoztunk, hogy elváltunk az előző kapcsolatommal – emlékezett vissza Péter.

– A szakítás igencsak padlóra küldött, érzelmileg teljesen összeomlottam, és sokáig próbálkoztam a helyreállítással, de ez nem sikerült.

A politikus a válása után is gyakran járt színházba, itt látta meg először Gabit Radnóti Miklós felesége, Gyarmati Fanni naplójában.

– Péter az első sorban ült, a szemkontaktus végig megvolt köztünk, láttam, amikor Fanni drámai sorsáról beszéltem, az abortuszairól, a vívódásairól, könnyes lett a szeme. Miután az előadást egy lakásszínházban játsszuk, egy nagyon intim közegben, utána ott maradtunk és hosszan beszélgettünk – mesélte Gabi a Bestnek.

– Aztán, ahogy utána beszélgettünk, azt éreztem, amit eddig csak a filmekben, színházban láttam, regényben olvastam: meglátni és megszeretni egy pillanat műve – vette át a szót Péter. Ezután a páros találkozgatni kezdett, most pedig, egy év elteltével már igazi családot alkotnak. A család most a kis Lotti születésével vált teljessé, aki karácsony előtt tíz nappal, egyfajta „ajándékként” jött világra.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.