Hajdú Péter nem akar újra megnősülni
2017-09-07  /  Szerző:   /  Egyéb, Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Hajdú Péter túl van egy újabb szakításon, de nem törik össze, ráadásul azt is elárulta, mik a tervei a jövővel kapcsolatban.

A 42 éves műsorvezető próbálta lazábbra venni kapcsolatát Eszterrel, kellő szabadságot hagytak egymásnak, de úgy tűnik, ez nem vált be, hiszen a pár már augusztus elején szakított. Azonban Hajdú szerint egyszerű a történet.

– Nincs ebben semmi titok; más élethelyzetben vagyunk, más elképzelésünk volt a jövőről. Egyébként Eszter egy igazán helyes, jó lelkű lány, csak jót tudok róla mondani. Huszonnyolc éves, neki férjre és gyerekre van szüksége, én pedig még el sem váltam. Nem adhattam meg neki egy saját családot. Egyelőre nem kívánok újra megnősülni és nem tervezek még egy gyereket – mesélte a Hot! magazinnak Hajdú Péter, aki most nem fogja erőltetni a szerelmet, de ha szembejön a nagy Ő, nem fog elmenekülni.

A műsorvezető azt is elárulta, rendkívül hiányoznak a gyerekei. Nem lehet annyit velük, mint szeretne, de jó édesapaként megbecsüli az együtt töltött időt. Ráadásul a gyerekek már hozzászoktak az új helyzethez.

– Nehezen, de elfogadták, hogy már nem vagyok százszázalékosan jelen a hétköznapjaikban. Elmagyaráztuk, hogy bár külön folytatjuk az életünket az anyjukkal, szeretjük őket, számíthatnak ránk, és mi mindig a szüleik maradunk.

Forrás: Blikk

Szólj hozzá