Hajdú Péter Katával való viszonyáról vallott
2017-08-22  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Már nem bánkódik Eszterrel való szakítása után, de feleségét sem akarja visszaszerezni Hajdú Péter.

Tavaly nyáron adták be először a válókeresetet, de még nem sikerült hivatalosan is pontot tenniük házasságuk végére. Hajdú Péter és Sarka Kata is új életet kezdtek, előbbi azonban az elmúlt hetekben szakított új barátnőjével, Eszterrel. Mint mondja, most egyedül érzi jobban magát és esze ágában sincs a neje ajtaján kopogtatni.

– Abszolút nincs napirenden, hogy mi Katával újra együtt leszünk, és bár a gyermekeink örökre összekötnek minket, mára külön életet élünk, és egyáltalán nem foglalkozom az övével – nyilatkozta a Lokálnak a producer, majd a nyaralásról is mesélt, ahol a gyerekek Kata új párjával, B. Istvánnal voltak együtt.

– Annyit tudok, hogy a gyerekeim elmentek tíz napra Katával és a szüleivel nyaralni, de a többi részlet nem érdekel. A gyerekeim nagyon okosak, nem pletykálnak, de én sem kérdezem és faggatom őket, és nem is követem az édesanyjuk dolgait. Csak egyetlen dologra koncentrálok: ha velem vannak, jól érezzék magukat – jelentette ki a Frizbi műsorvezetője, aki a napokban jött vissza Noncsival és Dávidkával Ciprusról.

Forrás: Blikk

Szólj hozzá