György hercegnek tilos barátkoznia iskolájában
2017-09-12  /  Szerző:   /  Egyéb, Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Vilmos herceg (35) és Katalin hercegné (35) kisfia, György cambridge-i herceg (4) nemrég kezdte meg iskolai tanulmányait a Thomas’s Battersea nevű igen drága és elismert iskolában, s bár tökéletes oktatásra számíthat, legjobb barátra szinte biztosan nem.

Bár könnyű volna azt gondolni, hogy ez a döntés a királyi családban született, esetleg szülei nem szeretnék, ha gyermekük jóban lenne mással, meglepő módon ez az iskola egyik alapelve. Az oktatási intézmény arra neveli a gyerekeket, hogy azok csapatban tudjanak dolgozni, tervezni, s ne csak magukra figyeljenek, vagy ne klikkesedjenek, ugyanis az nem szül jó vezetői képességeket a későbbiekben. Azon felül, hogy az iskolában szinte csak olyan feladatokat kapnak, amelyet közösen kell megoldaniuk, ha az egyik gyerek zsúrt tart, akkor arra minden osztálytársát meg kell hívnia, nem kivételezhet senkivel az ünnepelt.

– Katalin és Vilmos azt szeretné, ha a gyerekük boldog, közösségi ember lenne. Ezt biztosan megtanulja majd az iskolában, ahol Anglia legjobb tanárai tanítanak – mesélte egy bennfentes az Independentnek adott interjújában.

Forrás: Blikk

Szólj hozzá