Gönczi Gábor megmutatta családját
2017-12-16  /  Szerző:   /  Egyéb, Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Boldog életet él Gönczi Gábor és családja, párjával közös gyermekük, Áron nemrég ünnepelhette első születésnapját.

Áron első születésnapja maradandó élmény a család számára, a szülők az év legszebb emlékeként könyvelték el az eseményt. A kisfiú szülinapja eseménydús volt, családjával jártak a Budakeszi Vadasparkban, játszótéren voltak, valamint kirándultak is. Ajándékot is kapott a kicsi, mivel imádja az állatok királyát, kapott egy oroszlános hintalovat.

Az édesség sem maradt el, saját készítésű tortával ünnepelhetett a kicsi, azonban mivel a bőre érzékeny, s hajlamos az ekcémára, a sütemény nem tartalmazott tejterméket. Áron egyébként jó étvágyú gyermek, mindent elfogyaszt, amit az édesanyja főz neki.

Gábor elégedett új életével, igyekszik minden napot kiélvezni. Délelőttjeit családjával tölti, csak délután megy be dolgozni. Szerencsére nyáron volt alkalmuk kiutazni külföldre, és a Balatonon is jártak, ugyanis Gábor két hónap szabadságot vett ki, hogy legyen elég ideje a családjára.

Áronért édesanyja, Ildikó is oda van: „Csodálatos gyerek, ő az én kis pajtásom” – modta Gönczi párja. Az újdonsült anya számára azonban nem csak boldogságból állt az elmúlt év, ugyanis édesapja nemrégiben hunyt el – írja a BEST.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.