Férfiaknak mindenképpen!
2017-09-04  /  Szerző:   /  Ajánló, Egyéb  /  Nincs hozzászólás

Sokszor tapasztaljuk, hogy fogyókúrás programjainkat látványos eredményekkel nyugtázó hölgyek párjai felkapják a fejüket a szembetűnő változáson. Ez egyrészt egyfajta bók sorozatot indít az újra tündöklő nő számára, másrészt gyakran szinte újra egymásba szeretnek a felek.

Rendjén is van ez így, de vajon mi az oka annak, hogy a programba belevágó férfiak többsége csak a párját követően kezd diétázni? Miért nem kezdenek fogyókúrázni a férfiak maguktól? Miért nem gondolják, hogy maga a társkeresés kiemelkedően eredményesebb lehet a számukra? És miért nem gondolnak az egészségükre?

Természetesen kényelmes csaknem minden este sörrel, rágcsálnivalóval, zsíros készételekkel a kanapén feküdni és tv-zni, sőt biztosra vesszük, hogy sokan azzal akarják megőrizni férfias kisugárzásukat, hogy nem engednek a hiúság kísértésének. Persze, számos hölgynek tetszenek a mackós külsejű úriemberek, és az is tény, hogy minden nőnek szívet melengető, ha azt látja, szeretett párja jó ízűen eszi a számára készített finom falatokat. A vonzóság és a férfiasság kérdését ezért nem szeretnénk feszegetni. Arról azonban már megemlékeznénk, milyen eredményeket tartunk a kezünkben, mikor egy-egy bátor ember betér hozzánk és testösszetétel-analízissel kezd neki a számára javasolt Turbó Diéta programnak.

A testösszetétel-analízist Inbody 720 géppel végezzük, melynek eredményét szakértő értékeli ki. Bárcsak elmondhatnánk, hogy a kapott értékek legtöbbször megfelelő egészségi állapotot tükröznek. Sajnos nem így van.

Bizonyos mértékig egyértelmű, hogy a diétába vágó személyek testzsír értéke magasabb lesz a normálnál. Legtöbbször az egyes testrészekre lebontott vázizom tömeg se megfelelő, illetve arányos és az edzettségi állapota is inkább csak arra vonatkozik, hogy a körülötte lévő súlyt folyamatosan cipelni kényszerül, ami olyan, mintha –noha nem egészséges módon- mindig edzene.

A legrémisztőbb azonban számunkra a zsigeri zsírok magas értéke! Mikor ezekkel az értékekkel szembesülünk, azt látjuk, a legtöbben meglepődnek azon, hogy ez nem jelent mást, mint a belső szervek, a szív körül lerakódott zsírréteget, amely mértékétől függően óriási kockázati tényezőt jelent az egészségi állapot drasztikus romlását illetően.

A mi feladatunk az egészség megóvása, a hozzánk fordulók fittségi állapotának helyreállítása egyfajta életmódváltással, amiben kulcsfontosságú szerepet tölt be a személyre szabott Turbó Diéta programok pontos követése, és később a súlymegtartás.

Személyes tanácsadásainkkal, konzultációinkkal, illetve a honlapunkon lévő chat funkciónkkal ugyanaz a célunk: támogatóan végigkísérni a fogyni vágyókat a saját útjukon.

Kedves férfi Olvasónk! Kérdezz tőlünk bátran, bármikor!

Legyél hős, és mentsd meg egészségedet, hogy szeretteid minél tovább örömüket leljék létezésedben!

Ráadásul, MOST ALAKOT ÉS STÍLUST IS NYERHETSZ EGYSZERRE, hogy eredményesebb legyen a társkeresésed!

Hódíts most! Nyerj alakot és Lorus Sports férfi karórát a Turbó Diétával!

Szólj hozzá