Exek az édenben – párkereső reality a Viasat3-on
2017-04-18  /  Szerző:   /  Ajánló, Egyéb  /  Nincs hozzászólás

Egzotikus helyszín, luxusvilla és nem várt vendégek az Exek az édenben című műsorban
Taktikázás, sírás és cicaharc is várható a VIASAT3 új valóságshow-jában

Ma este 21:30-kor indul a VIASAT3 legújabb párkereső reality-je, az Exek az édenben Bódi Sylvi műsorvezetésével. A csatorna saját gyártású műsorának helyszíne az indonéziai Bali szigete, ahol a szereplőknek nemcsak a játékos feladatokkal, hanem saját múltjukkal is szembe kell nézniük. Az angol Ex on the Beach formátum alapján készült műsor ugyanis nem hagyományos párkereső: a gyönyörű luxusvillába elsőként beköltöző fiúkhoz és lányokhoz hetente érkeznek új játékosok, akik azonban nem lesznek ismeretlenek a számukra, hiszen exbarátaikról vagy exbarátnőikről van szó.

A kezdőcsapatot három fiú és három lány alkotja majd. A recepciósként dolgozó Andi (32 éves) magát erőszakosnak és szókimondónak tartja. A szegedi Diának (19 éves) papírja van arról, hogy szexmániás, míg a modellként és hoszteszként dolgozó Franciska (20 éves) sok férfival találkozott már életében, de emellett betegesen féltékeny típus is. Norbi (26 éves) bartenderként dolgozik a fővárosban és önmagát kőkemény férfinak tartja, aki könnyen manipulálja az embereket és mindig eléri, amit akar. A kecskeméti Tamás (30 éves) a fiatalabb lányokra bukik, irányító típus, aki szereti, ha alkalmazkodnak hozzá. Az egyéni vállalkozó Bence (24 éves) szereti a nőket, habzsolja az életet, jelenleg – ahogy fogalmazott – éppen virágról virágra száll.

Amikor beköltöznek a luxusvillába, még nem is sejtik, hogy minden héten érkezik egy-egy váratlan vendég valamelyikük exének képében, amely számos bonyodalom és feszültség forrása lesz majd. A műsor háziasszonya, Bódi Sylvi szerint a nézők valódi drámára, igazi taktikázásra és szerelemre is számíthatnak a meseszép szigeten.

A játékosoknak otthont adó villa Bali déli részén, Nusa Duában található, csodálatos kilátással az Indiai-óceánra. A környék tele van gyönyörű luxusvillákkal, amelyek ötvözik a modern építészeti irányokat a helyi, balinéz hagyományokkal. Közülük is az egyik legszebb a műsor helyszíneként szolgáló Shanti Residence. A villában összesen hét lakosztály található. Mindegyikhez tartozik egy nagy, világos fürdőszoba, saját terasz vagy erkély. A nézők húsz kamera segítségével kísérhetik figyelemmel a játékosok és exeik minden lépését, így biztos nem maradnak le semmilyen drámáról és szerelmi vallomásról sem.

A tét pedig nem kicsi, hiszen a műsorban hetente megrendezésre kerülő kiszavazó ceremónián a nyakába legtöbb virágfüzért kapó játékosnak azonnal el kell hagynia a villát és egyben a szigetet is. A legszerencsésebb játékosok, akik egy párt alkotva maradnak bent utolsóként a játékban, 10 millió forintos fődíjjal gazdagodnak.

Exek az édenben április 18-tól hétfőtől csütörtökig 21.30-kor a VIASAT3-on.

Szólj hozzá