Erős Antónia elárulta boldog házasságának titkát
2017-09-07  /  Szerző:   /  Egyéb, Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Erős Antónia nagyon odafigyel az alakjára, hetente kétszer is lejár a konditerembe. Ez az egyik titka, így őrzi a tüzet házasságában.

Az RTL Klub híradósát a cukorbetegség megtanította, hogy fontos a rendszeres testmozgás, és ezt még anyaként is tudja tartani.

– Öt évvel az ikrek születése után, a férjem hatására elkezdtem újra edzeni. Egy edzőterembe járunk, és élvezzük az edzések után kettesben elköltött ebédeket, ami újdonságnak számít, amióta szülőkké váltunk – mesélte a Hot! magazinnak Erős Antónia, aki hetente kétszer egy órát edz, szerinte anyaként luxus lenne, ha ennél több időt töltene a konditeremben.

Antóniának és férjének október 3-án lesz a huszadik házassági évfordulója. A 46 éves híradós azt is elárulta, mi a hosszú kapcsolatuk titka.

– Ha férj férfi tud maradni egy kapcsolatban, és ha időt szánunk arra, hogy kitaláljuk, mi teszi boldoggá a másikat, az már fél siker. Igyekszem, hogy mindig ápolt legyek. Egy kis szempillaspirált és szájfényt még hétvégén is feldobok, persze ha a férjem az ellenkezőjét kérné, azt is megtenném a kedvéért, hiszen szeretnék tetszeni neki. Nem vagyok túl romantikus alkat, de mindenkinek szüksége van arra, hogy időnként megerősítsék abban, hogy szeretik.

Forrás: Blikk

Szólj hozzá