Erdei Zsolt boldog
2017-05-10  /  Szerző:   /  Egyéb, Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Erdei Zsolt volt felesége, a spanyol-osztrák Arabella Németországba költözött, így közös fiukat, Viktort mostantól csak az édesapja neveli.

Korábban még heti váltásban nevelte Viktort az egykori házaspár, de most, hogy Arabella külföldre távozott, a korábbi világbajnok ökölvívó magához vette a tízéves srácot.

– Viktor édesanyja nem érezte jól magát Magyarországon. Neki nem itt, hanem Németországba vannak a gyökerei, az az otthona, így másfél hónapja hazaköltözött és a kisfiunk azóta többnyire velem él. Anyukája meghozta azt az áldozatot érte, hogy nem vitte magával erőszakkal, hiszen a kicsi fiam itthon, velem akart maradni – mesélte a Lokálnak a Magyar Ökölvívó Szövetség új elnöke, aki szerint Viktor jól viseli ezt a hatalmas változást.

Arabella azért természetesen nem mondott le teljesen Viktorról.

– Az az egyezség született köztünk, hogy a fiunk velem marad, de természetesen az öt napnál hosszabb szüneteket, a nyári szünet nagy részét és minden második karácsonyt az édesanyjánál tölti majd. Úgy gondolom, ez volt a lehető legjobb döntés. Óriási önfeláldozás ez egy édesanya részéről, de egy anya akkor igazán anya, ha mindig a gyermeke érdekeit helyezi előtérbe, még akkor is, ha az nagyon fáj neki – mondta Erdei Zsolt.

A világbajnok ökölvívó így lassan három gyereket nevelhet egyszerre, hiszen párjával, Rékával már van egy közös kislányuk, a hároméves Gréta és július végére várják második közös babájukat, Vilikét.

Forrás: Blikk

Szólj hozzá