Egyre többen választják az érintés nélküli lézerkezelést
2017-07-05  /  Szerző:   /  Ajánló  /  Nincs hozzászólás

Ismerd meg a világ legfejlettebb felszíni lézerkezelését, a Sasszem NO-Touch PRK kezelést!

Elképzelhetetlennek tartod, hogy hozzáérjenek a szemedhez?
Eldobnád végre a szemüveged, de félsz attól, hogy hozzáérnek a szemedhez? A Sasszem NO-Touch PRK kezelés végre egy olyan alternatívát nyújt, ahol érintés és stresszmentesen érhető el a tökéletes látás.

Mit jelent valójában az érintésmentes lézerkezelés?​
A Sasszemklinika legújabb lézere, a német csúcstechnológiájú Schwind Amaris lézer 5 dimenziós szemkövetésre képes és érintés nélkül végzi el a látásjavító lézerkezelést. Eddig a felszíni PRK kezelések előtt a refraktív sebészek egy mechanikai (mikrosebészeti) eszközzel távolították el a szaruhártya felső hámrétegét. Olyan ez, mint a kozmetikai kezelések előtt a bőrradírozás. A SCHWIND lézernek köszönhetően azonban ez megszűnik, mert a felső hámréteg eltávolítását már nem a sebészek, hanem maga a SCHWIND lézer végzi el mindenféle érintés nélkül. Tehát valóban semmilyen kellemetlenség nem éri a pácienst az egész lézerkezelés alatt.

Mire számíthatsz a műtét során?
1. Azonnali WOW! effekt: A Sasszem NO-TOUCH PRK kezelés után már azonnal megtapasztalhatod az éles látás élményét. A kezelés után minden páciens boldogan olvassa le a falióra számlapját, majd az ablakon át a rendszámtáblákat már szemüveg és kontaktlencse nélkül – szabad szemmel.
2. Pénztárcakímélő ár: A kezelés költsége jelentősen alacsonyabb, mint amennyit életed során kontaktlencsére vagy szemüvegre költenél. A lézeres szemműtét ára dioptriától függően pár éven belül megtérül. Ráadásul egyszeri költséget jelent és tartós megoldást biztosít.
3. Fájdalommentes: A lézeres látásjavító kezelés egyszerű és teljesen fájdalommentes. Legtöbbször mindössze egy-két percet vesz igénybe maga a korrekciós folyamat. Ez a leggyorsabb látásjavító kezelés.
4. Villámgyors lézer:Az 500 Hz-es SCHWIND AMARIS lézer, amivel a kezelést végzik, jelenleg az egyik leggyorsabb Magyarországon elérhető technológia. Az 5D-s szemkövető rendszer pedig a még a szemmozgásnál is sebesebb, így biztosítja a tökéletesen pontos irányítást.
5. Gyors gyógyulási idő: A kezelést követően 2-3 nap pihenés szükséges. A rövid lábadozás után a kezeltek gyorsan visszatérhetnek a hétköznapokba, így nem kell félni a hosszú felépüléstől sem.

Legyél te is sasszemű!

Ugye jól hangzik? Jelentkezz most a kezelést megelőző ingyenes alkalmassági vizsgálatra és legyél Te is Sasszemű! Ingyenes vizsgálatra jelentkezem

 

Szólj hozzá