Dúl a szerelem Dzsudzsák és Palvin között?
2017-07-12  /  Szerző:   /  Szerelem  /  Nincs hozzászólás

A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya és a világhírű sztármodell a nemrég befejeződött soproni VOLT Fesztiválon sülve-főve együtt volt a VIP-részlegben.

Mindketten szinte kizárták a külvilágot, hajnalig egymás mellett ültek, időnként táncoltak, de számtalanszor össze is bújtak. Látszott, nagyszerűe­n érezték magukat együtt, semmi és senki mással nem törődtek.

Hogy valami kialakult köztük, arra a legújabb bizonyíték az a fotó, amelyet Palvin az Instagram-oldalára töltött fel. A manöken testvére, Anita (27) és egy másik férfi mellett ugyanis Dzsudzsák is szerepel rajta, a két páros egy hangulatos étteremben vacsorázott, a mosolyuk arról tanúskodik, hogy élvezték a dupla randit.

„Éljük a svájci életet” – írta a kép mellé Palvin Barbara. A kép feltehetően Svájcban készült, ezt támasztja alá az, hogy a modell a legutóbbi hét végén az egyik leghíresebb svájci óramárka gyárában járt látogatáson, s erről posztolt is egy képet egyik közösségi oldalán.

A Blikk szerette volna megszólaltatni az érintetteket, hogy megtudják igazak-e az értesülések, s valóban egy párt alkotnak-e.

– Ügyfelem jól érzi magát, ugyanakkor a magánélete tabu, ezzel kapcsolatos információval nem szolgálhatok – válaszolta a Blikk érdeklődésére Vörösbaranyi József (52), Dzsudzsák menedzsere.

A focista klubja, az egyesült arab emírségekbeli al-Vahda egyébként hétfőn kezdte meg a felkészülést a következő idényre. A focista azért kapott néhány nap pluszpihenőt, hogy itthoni ügyeit intézhesse. Nem tudni, hogy mit keresett Svájcban, már ha a legújabb közös fotó Palvinnal valóban ott készült.

– Balázs szombaton repül vissza, s csatlakozik társaihoz. Az Arab Klubok Bajnokságára utazó keretben már ott lesz és pályára is lép a július 21-én kezdődő egyiptomi tornán – árulta el Vörös­baranyi.

Dzsudzsák korábban egy párt alkotott a modellként és műsorvezetőként is ismert, egyébként jogász végzettségű Zimány Lindával (31). A páros szerelmére 2010-ben derült fény, kapcsolatuk meglehetősen viharos volt, többször szakítottak, majd kibékültek egymással. 2013-ban váltak el végleg útjaik.

Forrás: Blikk

Szólj hozzá