Dobó Kata őszinte vallomása a párkapcsolatáról
2018-02-08  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Dobó Kata reméli, hogy eleget tanult korábbi csalódásaiból ahhoz, hogy a mostani kapcsolata Zsidró Tamással már sokkal jobban alakuljon.

A színésznő a Story Magazinnak adott interjút, amelyben arról mesélt, hogy számára alapelvnek számít az őszinteség egy kapcsolatban.

– Ha csak görgetjük magunk előtt a problémákat, akkor előbb vagy utóbb robbanni fognak az elfojtott indulatok. A legfontosabb, hogy szánjuk egymásra időt – mondta Kata, aki szerint egy kapcsolat elején minden egyszerű, és az ember szeme előtt csak a rózsaszín köd lebeg.

– A kérdés az, hogy ezekből az apró kedvességekből mennyit sikerül átmenteni a későbbi, szürke hétköznapokra. Sokat csalódtam már, de remélem, hogy tanultam annyit, és lettem annyira bölcs, hogy ezt a kapcsolatot Tamással most már jól tudom csinálni – folytatta Kata, aki már több mint másfél éve alkot egy párt Zsidró Tamás mesterfodrásszal.

– Fontos számomra, hogy Tamás megkapja azt, amire vágyik. Ebben a kapcsolatban messzebb megyek el, mint eddig bármelyikben, és ezt ő meg is érdemli. Sokkal többet tevékenykedek a konyhában, mert tudom, hogy ez a páromnak fontos, és nem kapom fel olyan könnyen a vizet, mint régen.

Kata elmondása szerint nem mindenki alkalmas arra, hogy egy színésznő mellett éljen, azonban Tamás nem próbálja őt megváltoztatni, sokkal inkább büszke párja hivatására.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.