Czippán Anett novemberre várja gyermekét
2017-07-15  /  Szerző:   /  Szerelem  /  Nincs hozzászólás

Czippán Anették egy percre sem unatkoznak, nemsokára megszületik második gyermekük, közben pedig első fiúk 6. születésnapjára készülnek.

– Hatalmas zsúr lesz nálunk. Barátok, családtagok, gyerekek jönnek hozzánk. Olivér júliusi születésnapja nagy eseménynek számít. A fiam szereti és elvárja, hogy méltóképpen köszöntsük fel őt. Idejekorán megrendeli, hogy az adott évben milyen díszítésű tortát szeretne, minden évben csokitortát kér, de a díszítés változik – mesélte Anett a Meglepetés Magazinnak.

Anett második gyermekével várandós, most van az 5. hónapban, de a műsorvezetőnek nem megterhelő a munka, így a kicsi születéséig dolgozni szeretne.

Anett elmesélte, hogy most sokkal jobban odafigyel a súlyára, mint első terhessége alatt, mert nagyon nehezen sikerült leadnia neki azt a plusz 20 kilót. Első gyermeke egyébként még az előző házasságából született. Anett és mostani kedvese, Gyöngyösi Szabolcs két éve alkotnak egy párt.

– Igazság szerint mindhárman vágytunk arra, hogy kisbaba érkezzen hozzánk. A fiam évek óta mondogatja, hogy szeretne egy kistestvért. A párom és én is úgy láttuk jónak, ha Olivér és a testvére között nem nagy a korkülönbség – mondta a magazinnak Anett, aki szerint Olivér igazi nagy testvérként fogja védeni kistesóját, aki nagyon várja már, hogy megszülessen a kisbaba.

Anett a második terhességét már könnyedebben veszi, mint az előzőt, ahol mindennek utána nézett, elolvasott, amit csak lehetett.

– Azt hiszem, túlságosan is parás voltam, ami utólag talán érthető, hiszen az első alkalommal éltem át ezt az állapotot – mondta Anett, aki szeretné, ha a párja is ott lenne, amikor második gyermeke megszületik novemberben.

Forrás: Blikk

Szólj hozzá