Csányi Sándor és Tenki Réka párkapcsolatukról vallott
2017-07-16  /  Szerző:   /  Szerelem  /  Nincs hozzászólás

Tenki Réka számára a Testről és lélekről című film hozta meg a széleskörű hírnevet, ugyanis a színésznőt már külföldön is foglalkoztatták!

De a 31 éves Réka talán annak örül a legjobban, hogy valóra vált egy régóta dédelgetett álma, és családjával elköltözhettek egy Budapest környéki faluba.

– Egészen friss a dolog, mert még csak egy hete költöztünk az évek óta tervezgetett házunkba. Nem volt könnyű, ez az időszak alaposan próbára tett bennünket, de most mindennél jobban örülünk a madárcsicsergésnek, a nyugalomnak és a csöndnek, ami körülvesz – mesélte a színésznő, akinek korábban nem sok ideje volt pihenni, ugyanis több darabban is játszott, illetve játszik.

Rékát tavasszal a 10 legtehetségesebb európai filmes közé választották, aki meglepődött azon, hogy a másik 9 választott kizárólag a munkájának él, míg számára a család a legfontosabb, de persze imádja a filmeket is.

Réka nagyon büszke férjére, Csányi Sándorra, valamint közös lányukra Lucára is, akit ha tehetné, egész nap mutogatna.

– Az apukájával megegyeztük abban, hogy az ismertségünk ellenére szeretnénk neki a lehető legcivilebb, legnormálisabb gyerekkort adni. Persze, ha közösségbe kerül, a környezet által nyilván szembesül majd azzal, hogy az édesapja mit is jelent a külvilágnak de ameddig csak lehet, szeretnénk késleltetni ezt a pillanatot – mondta a színésznő, aki saját maga is megtapasztalta, hogy amikor még kevésbé volt ismert, szinte csak a férjéről vettek tudomást, amikor elmentek valahová, ami azonnal megváltozott, amikor kiderült, hogy együtt vannak.

Forrás: Blikk

Szólj hozzá