Cooky az apai örömökről vallott
2018-02-06  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Cooky csak úgy úszik a boldogságban, hiszen nemrégiben megszületett első gyermeke, Kevin, aki január 23-án jött a világra, 3100 grammal és 55 cm-el. Az anyuka és a baba is már otthon pihennek.

Cooky a Kiskegyednek elárulta, hogy csodálatos érzés a karjában tartania a gyermekét, fantasztikus élmény. Egész végig bent volt a szülőszobában, egy pillanatra sem engedte el Debóra kezét, de a köldökzsinórt félt elvágni, nem akarta ugyanis véletlenül bántani a babát.

Szerencsére a baba nagyon könnyen megszületett, Debórát reggel 7-kor vitték kórházba, 9 óra 50-kor pedig már meg is született Kevin. Mivel minden komplikáció nélkül zajlott, három nap múlva már haza is engedték őket a kórházból.

A kis Kevin igazán szerencsésnek mondhatja majd magát, mivel gyönyörű babaszoba várta otthon. Cooky és párja gondosan válogatták ki a kiságyát, a bútorokat és a kellékeit is. Cooky szerint nagyon jól érzi magát a kis birodalmában, mert amióta otthon van, szépen eszik és alszik, nagyon nyugodt baba. Cooky ezen felül nagyon büszke a párjára is, aki stramm kismamaként bírta terhességét, és most is csodálatosan gondoskodik a kisfiúról.

Sajnos, Cooky édesapja nem érhette meg unokája érkezését, de Cooky édesanyja, aki Párizsban él, azonnal ide repült, hogy minél több időt tölthessen a picivel.

A kérdésre, hogy mikor bővül a család, annyit mondott, hogy még nem tudják, és egyelőre nem is akarnak gondolkozni rajta, ugyanis most minden gondolatuk Kevin körül forog, szeretnék ezt kiélvezni.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.