Caramel a második baba érkezéséről vallott
2017-08-30  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Már követeli a kistestvért Molnár Ferenc Caramel (35) kislánya, Szofi (3). Az énekes elárulta, feleségével, Szilvivel nincs is ellenükre a dolog, ám bármennyire is dolgoznak rajta, egyelőre nem szolgálhatnak örömhírrel.

– Tervezzük az újabb gyermeket, de még semmi konkrét nincs – nevetett a Blikk Sztárchat vendégeként Caramel. – Szofi is sokat mondogatja, hogy szeretne kistesót. Kérdeztük már, hogy hugit vagy öcsit szeretne. Azt válaszolt, mindegy, de legyen kislány!

Az énekes szinte csodálattal, áradozva mesélt a Blikk szerkesztőségében a kislányáról.

– Amerikai óvodába jár, így már folyékonyan beszél angolul, Szilvi édesanyja pedig vietnamiul beszél hozzá, így alig háromévesen már három nyelvű. Fontos számomra, hogy megadjunk neki minden lehetőséget az életében, amellyel a későbbiekben boldogul majd. Természetesen tanítjuk neki az értékrendünket, hogy mennyire fontos a család, a szeretet és az emberek tisztelete, de a legfontosabb számunkra, hogy boldog legyen – jelentette ki Caramel.

A Megasztár második szériájának győztese fő céljának tartja, hogy gyermeke számára mindent megteremtsen.

– Nagyon nehéz körülmények között töltöttem a gyerekkorom, ezért nekem fontos, hogy mire ő felnő, meglegyen mindene. Ne azon kelljen görcsölnie például, hogy hol lakik majd. Ez az én nagy feladatom! – árulta el a sztár, aki megsúgta, Szofit nem lehet nem elhalmozni ajándékokkal. – Az egész lakás úgy néz ki, mint egy játszótér, már alig férünk a játékoktól, amiket persze alig használ. Illetve csak akkor, ha ott vagyunk vele és mindannyian részt veszünk a várépítésben vagy a rajzolásban. Tegnap például, miközben próbáltam pihenni a kanapén, filctollal macskává varázsolta az arcomat.

Caramel élete a zene, ezért fontos számára, hogy lányának is legyen zenei műveltsége. Szeretné, ha felcseperedve Szofi is játszana valamilyen hangszeren, akár csak a saját szórakoztatására is.

– A rajongóim meg szokták ajándékozni, nemrég egy pici zongorát kapott a kislányom, amit nagyon szeret. Koncerten is volt már és abban is biztos vagyok, hogy az év végén az Arénában is ott lesz – ígérte Caramel, aki olyan koncertre készül december 22-én, amire valóban csak a szuper jelzőt lehet majd használni.

Forrás: Blikk

Szólj hozzá