Berkiék lefújták az esküvőt
2017-06-19  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Ázsiában visszatalált önmagához – állítja Berki Krisztián (36), ez pedig azt eredményezi, hogy menyasszonyával, Hódi Pamelával (28) egy nagy beszélgetésen át kell esniük, mielőtt tényleg összekötik az életüket.

– Rengeteg változás van a lelkemben, és Pamelával le kell ülnünk, és beszélgetnünk kell egy óriásit – mondta a Blikknek pár napja Krisztián.

Most Facebook-oldalán jelentkezett egy Pamelával és kislányukkal közös képpel, melyhez ezt a szöveget írta:

Sziasztok(!)  Szeretnénk megelőzni a találgatásokat, és bejelenteni nektek, hogy Pamelával közösen úgy döntöttünk nem tartjuk meg a július 1. kitűzött esküvőnket. Továbbra is együtt élünk és együtt neveljük kislányunkat Natit. Közszereplőként tisztában vagyunk vele, hogy miután kamerák előtt éljük a mindennapjainkat álszentség lenne azt kérni hogy ezúttal ne érdeklődjetek a családunk iránt, de jelen helyzetben mégis azt kérném, hogy tartsátok tiszteletben döntésünket.  Köszönettel  Paméla & Krisztián

 

Krisztián és Pamela kapcsolata korábban sem volt zökkenőmentes, egy ideig külön is éltek, aztán újra egymásra találtak. Krisztián ezután kérte meg a modell kezét, ám az esküvő évekig lógott a levegőben. Végre kitűzték a július 1-jét, ám a célhoz közel mintha újra megtorpantak volna. Pedig információink szerint már a helyszínt is kiválasztották, egy Nyíregyházához közeli kastélyban mondták volna ki a boldogító igent – míg a he­lyiek arról is pletykáltak, Szabó Zsófi múlt augusztusi álomesküvőjének helyszíne is a célkeresztben volt.

– Nehéz és elgondolkodtató napjaim vannak – mesélte nemrég a Mokkában Hódi Pamela. – Hála istennek, a gyerek ebből semmit nem vesz észre, hiszen vagyok annyira maximalista, csak azzal törődöm, hogy a lányom boldog legyen, és jól érezze magát mindennap.

Forrás: Blikk

Szólj hozzá