Baywatch – július 13-tól a mozikban!
2017-07-10  /  Szerző:   /  Ajánló  /  Nincs hozzászólás

A világ tévénézőinek több nemzedéke számára ugyanazt jelenti a Baywatch: szikrázó napsütés, szörf és kisportolt vízimentők, akik testhezálló formaruhában lassítva szaladnak a vízparton.

A nagysikerű tévésorozat moziverziójában az elkötelezett vízimentő, Mitch Buchanon (Dwayne Johnson) akasztja össze a bajuszt egy pimasz újonccal (Zac Efron). Ám a két vetélytárs összefog, amikor arról van szó, hogy fel kell göngyölíteniük egy bűnügyet, amely az egész öböl jövőjét veszélyezteti.

Feszes szituk és feszes izmok, dagadó hullámok és dagadó keblek, hatalmas poénok és parányi bikinik.

A történet szerint, Mitch Buchanon (Dwayne Johnson) a tapasztalt, sokat látott életmentő, aki a part királyaként éli az életét, konkurenciát kap Zac Efron személyében. A fiatal pasit azért veszik fel a csapatba, mert Buchanon főnöke szerint a Baywatch-brandre ráfér a megújulás. A két pasi utálja egymást, és mindenféle vicces helyzetekben mérik össze, hogy ki a menőbb életmentő. Aztán kénytelenek lesznek felhagyni az erőméregetéssel, és összefogni, mert egy gyilkossági ügyet kell felderíteniük. Ez pedig az ő szellemi képességeikkel nem lesz egyszerű.

A film alkotói, SETH GORDON (rendező) és MICHAEL BERK (producer) önironikus-viccesre vették a figurát sok akciójelenettel, motoros üldözéssel és lezuhanó helikopterrel.

Dwayne Johnson és Zac Efron mellett Alexandra Daddario, Kelly Rohrbach, Priyanka Chopra, Jon Bass, Ilfenesh Hadera, Belinda Peregrín és Charlotte McKinney vetkőzik a filmben, de az eredeti sorozatból David Hasselhoff mellett Pamela Anderson is fel fog bukkanni egy aprócska szerepben.

Baywatch – július 13-tól a mozikban!

Szólj hozzá