A Barátok közt sztárja újra szerelmes
2017-05-31  /  Szerző:   /  Egyéb, Szerelem  /  Nincs hozzászólás

Seprenyi László egykori párja, Alexa mellett találta meg a boldogságot. A színész a Borsnak mesélte el, hogy sokáig vacilált azon, hogy vajon érdemes-e újra összejönni egykori barátnőjével.

– Örök dilemma, hogy kibéküljünk-e a volt párunkkal. Én is sokat vacilláltam az elején, hogy mi lenne a legjobb döntés, de így utólag azt mondom, örülök, hogy Alexát választottam és nem a félelmeimet, mert boldogok vagyunk – mesélte.

A kapcsolatnak korábban azért lett végé mert a páros nagyon sokat veszekedett, a színész pedig Alexán vezette le minden feszültségét.

– Teljesen máshogy gondolkoztam még akkor, mint most, szerintem éretlen voltam. Szegény Alexán vezettem le sokszor a feszültséget. Leginkább az én hibám volt, hogy akkor elváltunk – árulta el a színész.

A színész és egykori barátnője a szakítás után egy éven keresztül nem is beszélt egymással, majd Seprenyi küldött egy üzenetet a lánynak. Ezután kezdtek el újra beszélgetni, és végül egymás mellett kötöttek ki.

A színész és barátnője azóta ismét összeköltözött, de azért eljegyzést még nem terveznek.

– Eljegyzést nem tervezünk, de persze az én fejemben is megfordult már, hogy mi lenne, ha, és mikor lenne alkalmas. Aki komoly kapcsolatban él, annak minden benne van a pakliban. De nincsenek konkrét terveink, élvezzük az együttlétet – mondta.

Forrás: Blikk

Szólj hozzá