Babát vár Szinetár Dóra
2017-03-14  /  Szerző:   /  Egyéb, Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

A színésznő szívesen titkolta volna még pár hétig a boldogságát, ám a munkája miatt már most vallomásra kényszerült. A pici miatt ugyanis meg kellett válnia egyik szerepétől a Budapesti Operettszínházban, egy másikban pedig a jelmezeit kell átszabni, így kiszivárgott az információ.

A Blikk kérdésére Szinetár megerősítette a tényt, elárulta, nagy a boldogság a családban, férje, Makranczi Zalán (37) és Dóra gyermekei, Marci (20) és Zorka (9) is örülnek.

– Igen, hatalmas az öröm, pár hónap múlva megérkezik az öt éve tartó szerelmünk gyümölcse – nyilatkozta a Blikknek Szinetár Dóra, aki arról is mesélt, hogy mennyire más most számára a várandósság.

– Tíz évente vagyok várandós – nevetett. – 20 évesen az ember jó értelemben könnyed, laza, tudatlan, hozzám sem jutottak el a rémtörténetek, így teljes lelkesedéssel élveztem ennek az időszaknak minden percét és az anyaságot is. Negyvenévesen egy kicsit más a helyzet, bár szerencsére az orvosom egy tündér, nem sokkol mindenféle szörnyű lehetőséggel, miközben felelősen felkészít mindenre. De azt tapasztalom, hogy most sokkal mélyebben át tudom élni azt, hogy milyen is, amikor egy kis emberi élet elkezdődik a pocakomban – árulta el Szinetár Dóra. A várandósság természetesen a színésznő szerepei­re is hatással van.

– Az Ének az esőben Lina Lamontját azonban addig szeretném játszani, amíg azt Velich Rita jelmeztervező meg tudja oldani. Abban most olyanok a jelmezeim, amelyek kifejezetten kihangsúlyozzák, hogy ez egy nagyon csinos holliwoodi színésznő. Rajtam azonban már elkezdett látszani, hogy babát várok, hiszen már beléptem a negyedik hónapba. Így most teljesen át kell tervezni a ruhákat – mesélte a színésznő, aki őszre várja a harmadik csemetét.

Előtte azonban még készül egy meglepetésre. Az Operettszínház új játszóhelyén, a tavasszal nyíló Kálmán Imre Teátrumban, egy igazán különleges produkcióban láthatja majd utoljára Szinetár Dórát a közönség.

Forrás: Blikk

Szólj hozzá