Alibi.com – új francia vígjáték az Elmentek otthonról alkotóitól!
2017-04-18  /  Szerző:   /  Ajánló, Egyéb  /  Nincs hozzászólás

Kibekkelnél egy vacsorát anyóséknál? Leplezni akarod hűtlenséged? Vagy meg akarod őrizni magánéleted titkait? Mi lenne, ha létezne egy cég, amely megoldaná minden problémádat?

Két évvel az Elmentek otthonról sikere után az Alibi.com film készítői újabb őrületes vígjátékkal tértek vissza. A csapat még eszementebb szórakozást ígér, és ha az előzetes nem győzött meg arról, hogy milyen remek film, itt van 4+1 ok, hogy miért érdemes megnézni, a 1,5 óra tömény kacagást ígérő filmet!

Az ötlet:

A rendezőnek akkor született meg az ötlet a fejében, amikor alibiket gyártó cégekről látott egy anyagot a tv-ben. Ezek a cégek tényleg léteznek, és bármilyen őrültségnek is hangzik, de segítenek, hogy megcsalhasd a párod és hazudhass a környezetednek: ez erkölcstelen és politikailag inkorrekt… Viszont zseniális vígjátéki alapanyag!

A szinopszis:

Az Alibi.commal Philippe Lacheau egy rendkívül ígéretes szinopszissal tér vissza. Ő alakítja Greget, aki egy alibigyáros céget hoz létre. A párod nélkül mennél nyaralni? Greg az embered! Segítőivel együtt, Mehdivel és Augustinnel a cég védjegye a hatékonyság és az anonimitás. A cégnek hála Greg megismerkedik álmai nőjével is, aki azonban utálja a hazugságot. A helyzet tovább bonyolódik, amikor kiderül, hogy élete szerelmének apja rendszeres megrendelője az Alibi.comnak.

A színészek: Nathalie Baye és Didier Bourdon

Mindkettőjükben megvan mindaz, ami miatt a francia filmek olyan szerethetőek: humor, tehetség, hozzáértés… És akkor még itt vannak a fiatalok is, Élodie Fontan, akinek olyan híres „szülei” voltak már, mint Christian Clavier és Chantal Lauby. Philippe Lacheau pedig vicces, ötletes, 36 évesen nincs mit szégyenkeznie a nagy nevek mellett.

Azok a 80-as évek

Az Alibi.com tele van 80-as évek filmtörténeti utalásaival: Van Damme, Schwarzenegger és Stallone. Megvan Van Damme forduló rúgása a Véres játékból?

+1:

Aki otthon van a francia hírességek világában, számos sztárt fog látni kameo szerepekben…

Az Alibi.com április 20-tól a mozikban!

Szólj hozzá